Vreme koje mu je potrebno da odgovori na poruku govori o namerama: Naučite da čitate između redova

Tehnologija je skoro postala nezaobilazan deo svačijeg života, pa tako i način na koji se dopisujete može da otkrije mnogo

foto Pixabay

"Zašto mi ne odgovara na poruke", pitanje koje je skoro svaka žena bar jednom u životu postavila sebi dok je nestrpljivo gledala u telefon i čekala poruku od simpatije ili partnera.

U današnje vreme kada svi drže telefone pored sebe, teško je da postoji dovoljno dobro opravdanje za neodgovaranje na poruku. Međutim, neki ljudi svesno ne uzvraćaju poruke ili možda kao neki misle da će ih zbog čekanja žena još više poželeti.

Ukoliko niste sigurne da li je muškarac zaljubljen u vas ili ste mu samo usputna stanica, dobro obratite pažnju na to kakve poruke vam piše i još bitnije koliko mu je potrebno da vam na istu odgovori.

Ako vam odgovori na poruku za pola sata i manje

Ovo je znak da mu se sigurno dopadate, ali namerno odugovlači sa odgovorima da biste se više zainteresovali za njega, jer muškarci misle da žene najviše privlače misteriozni tipovi.

Ono što ne bi trebalo da uradite je da mu posle 10 minuta ponovo šaljete poruku, jer osoba koja nema nameru da se upusti u romansu, pa čak ni u vezu s vama, neće odgovoriti ni na drugu poruku koju mu u očaju šaljete.

Foto: Shutterstock

Odgovara vam posle sat vremena

Primio je vašu poruku i odmah je zaboravio, a onda pola sata kasnije u trenutku dosade, odgovorio je da ne bi bio nekulturan.

Međutim, ni ovo nije alarmantna situacija, zbog koje bi trebalo da se zabrinete, jer mu se možda ispraznila baterija ili je velika gužva u saobraćaju.

Poruka stiže nekoliko sati kasnije

Ukoliko se nije potrudio da odgovori na poruku, to najverovatnije znači da mu baš i nije preterano stalo do vas. Nemojte mu poslati deset poruka da biste dobili odgovor, jer tek onda neće dobiti isti.

Jedna od najvećih stvari koje možete saznati iz njegovih poruka je da li je i koliko zainteresovan za razgovor s vama.

Odgovorio vam je tek sutradan

Izbegavanjem odgovora, bez rizika od eventualne rasprave, pušta vas da čitate između redova i "dignete ruke" od njega. Veoma često, muškarac ne odgovara na poruke zato što misli da je konverzacija završena. Ako vam on postavlja pitanja a vi njemu ne, pomisliće da ne želite da se dopisujete i razgovarate sa njim.

Budite stpljive i trudite se da vaša konverzacija bude zanimljiva, a ukoliko se "tradicija neodgovaranja" nastavi, najbolje bi bilo da toj osobi više ne posvećujete svoju pažnju.

(Telegraf.rs)