Saznala da je dečko vara, pa potrošila 10.000 evra da se preseli kod njega: "Mislila sam biće bolje"

Nekoliko godina bili su u vezi na daljinu, a ona je mislila da joj je partner veran sve vreme

Foto: Shutterstock

Devojka po imenu Gabi je na društvenoj mreži TikTok detaljno je opisala kako je saznala da je dečko vara dok su bili u vezi na daljinu, a onda i prepričala šta je bio njen odgovor na čitavu situaciju. 

Naime, Gabi je imala loš predosećaj i jednog dana je ušla na listu blokiranih ljudi na svom Instagram profilu, među kojima je bila i njoj nepoznata devojka. 

Njen, sada već bivši momak je jednom prilikom uzeo njen mobilni telefon i blokirao devojku sa kojom je varao.

- Nikada neću zaboraviti taj dan 2019. godine kada je nešto u meni reklo da proverim Instagram i ljude koji su mi blokirani. I što sam pronašla? Nepoznatu devojku. Što nam je bilo zajedničko? Moj dečko. Znam da je ja nisam blokirala, pa možete pogoditi ko je to učinio - ispričala je ova devojka.

Gabi je objasnila da su i dečko i ona bili zajedno za novogodišnju noć, a da je on jednog trenutka pokrenuo svađu, tvrdeći da je previše pijana i da će izgubiti mobilni telefon. Predložio je da telefon bude kod njega i tražio joj lozinku kako bi pozvao taksi.

- Pretpostavljam da mi je kasnije te noći otključao telefon dok sam spavala i otišao na moj profil kako bi blokirao tu devojku - kaže ova žena.

Iako je saznala da je dečko verovatno vara, to je nije sprečilo da potroši 10.000 evra i ode kod njega u London, kako bi pokušala da popravi situaciju i porazgovara s njim.

- Pokazala sam mu sliku te devojke i pitala ga da mi objasni ko je ona, a on je odmah počeo da se pravda kako ga ona opseda i pokušava da nas razdvoji - priseća se ona.

Gabi mu nije poverovala u ovu priču, pa mu je pripretila da će poslati poruku toj devojci kako bi saznala istinu. Međutim, partner ju je ubedio da to ne radi, a posle samo nekoliko meseci odlučio je da je zaprosi.

- Par dana posle veridbe saznala sam da sve vreme ima drugu devojku. Najgore je što to nije bila samo jedna devojka, nego više njih. Spakovala sam kofere i zauvek napustila London - zaključuje Gabi.

(Telegraf.rs)