Vara suprugu sa kojom stigne: Evo kako Dragan iz Beograda održava afere u toku karantina

"Pogrešio sam što sam se oženio sa školskom ljubavi. Zajedno smo 27 godina i ona je bila prva devojka sa kojom sam spavao..."

Foto: Pixabay

Dragan ima 44 godine i živi u Beogradu. Ima stalni posao i decu. Posvetio se svojoj porodici u toku karantina, ali, sebe naziva i "serijskom varalicom".

Naime, Dragan putem interneta pronalazi druge žene, potencijalne partnerke sa seks, i u toku vanrednog stanja uspeva u održavanju ovih afera. Njegovo prvo neverstvo se desilo pre 5 godina kad je, pored porodične kuće, kupio i stan u predgrađu kako bi bio bliže poslu. Budući da tamo odseda triput sedmično, upoznao je izvesnu udatu ženu na poslovnom sastanku i sa njom, u ovom prostoru, imao seks.

Iako je dotična gospođa odbila bilo kakav razvitak veze, Draganu je "monogamija dosadila", pa od tada redovno upražnjava seksualne radnje sa drugim ženama, a u tome mu pomaže sajt za upoznavanje.

- Pogrešio sam što sam oženio školsku ljubav. Zajedno smo 27 godina i ona je bila prva devojka sa kojom sam spavao – ispovest započinje Dragan.

- Želim da imam seks sa drugim ženama. Kad ste s jednom osobom ceo život, u nekom trenutku ćete se sigurno zapitati kako izgleda seks sa drugom. Još uvek volim svoju suprugu i želim da naš brak opstane, ali, zasad, želim da upoznajem i druge.

Na snazi je vanredno stanje, pa Dragan, uz pomoć sajta za upoznavanje, zakazuje viđanja. Veruje da svi ipak treba da budemo kod kuće dok se pandemija korona virusa ne smiri, ali, prema njegovom mišljenju, to "nije razlog da se ne ostane u igri".

- Viđanja uživo nastavljam čim se karantin završi. Verujem da će biti gotov za tri sedmice, a dotad sam zakazao sastanke sa oko 20 žena.

Dragan zbog afera ima i dva telefona: jedan za porodicu i posao, a drugi za afere, koji mu stoji u stanu koji njegova supruga, ističe on, "nikad ne posećuje".

Foto: Pixabay

- Ona zna da gledam porno filmove i to joj ne smeta.

Zanimalo nas je da li ga grize savest zbog svega?

- Naravno. Bez pogovora. Oženio sam se mlad, bez zadovoljenja seksualne radoznalosti koja je deo svih nas. Verujem da ću prestati sa aferama u jednom trenutku, ali trenutno se veoma lepo zabavljam – kaže Dragan.

Ako bi ga ikad uhvatila na delu, on veruje i da bi mu supruga oprostila neverstva. Međutim, ne planira da joj bilo šta kaže po tom pitanju.

Šta vi mislite o ovoj situaciji? Kako doživljavate Draganovo ponašanje? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)