Britanska lepotica posle brojnih operacija ima poruku za sve: "Vreme je da poradim na svojoj psihi"

Estetske operacije su joj ozbiljno ugrozile zdravlje, a nije bila ništa zadovoljnija svojim izgledom

Foto: Instagram/rintscreen/biancagascoigne1

Tokom godina, britanska rijaliti zvezda Bjanca Gaskojn je preduzela drastične mere u pokušaju da od svog tela napravi telo iz snova.

Ali nakon dva implanta u grudima, brazilskog podizanja zadnjice i mršavljenja, glamuroznom modelu se ipak nije svidelo ono što je videla u ogledalu. A to je sada ugrozilo i njeno zdravlje.

Nedavna operacija smanjenja dojki otkrila je da je jedan od implantata pukao, što bi je moglo izazvti nesnosne bolove da nije na vreme otkriveno.

- To je strašno. Kada su mi rekli, bila sam izbezumljena. Hvala Bogu što su to otkrili i rešili dok sam bila pod anestezijom, inače bih se uveliko uspaničila.

Ispostavilo se da je odluku za smanjivanje grudi donela u najboljem trenutku.

Bjanka, 34, borila se sa telesnom dismorfijom od 13. godine. Čak se plaši ideje da će imati decu sa dečkom Krisom Bojsonom, ličnim trenerom zbog straha kako će njena figura izgledati. Kako kaže, plaši se da će biti "ogromna" kada ostane u drugom stanju.

Telesna dismorfija je nezdrava i preterana briga oko fizičkog izgleda. Ne radi se o generalnom izgledu ili obliku tela već o ekstermnom fokusu na neku pojedinost ili deo.

Rijaliti zvezda je u vezi sa bivšom dečkom Keti Prajs, tridesetogodišnjim Krisom. Počeli su da žive zajedno samo nakon jednog susreta, a već su i razgovarali o braku i deci. Ali Bjanka, usvojena ćerka bivšeg fudbalera Pola Gaskojna, brine se za svoje samopouzdanje - poremećaja za koji veruje da će se mučiti doživotno.

- Želim decu u budućnosti, nadam se da ću moći da prebolim ovu mentalnu bolest. Zabrinuta sam kako će debljanje uticati na moju telesnu dismorfiju. Pomisao da nemam kontrolu nad težinom me zaista plaši.

Bjanka želi upozoriti druge mlade devojke da odlazak pod nož nije rešenje. Ona smatra da korekcija u ovom slučaju ne rešava probleme psihičke prirode, a i veliki su rizici, ali i cena.

Bjanka je već sa 18 prvi put ugradila implante u grudima, a zatim i podigla zadnjicu brazilskim metodom, ali to je nije, pored svog bola koji je pretrpela, zadovoljilo. Ona u ogledalu uvek vidi onu trinaestogodišnju buckastu devojčicu kakva je bila.

Silikoni su bili preveliki i bilo ih je preteško nositi, pa je rešila da umanji veličinu.

- Mlade devojke su usvojile pravilo da ako se podvrgnu estetskoj hirurgiji, to će ih učiniti srećnim. Postalo je suludo koliki uticaj imaju društvene mreže - zaključila je ona.

Ipak, Bjanka kaže da ne bi volela, ako bude imala ćerku, da se povede ovim trendom. U mladosti se donose impulsivne odluke.

- Uvek ću biti iskrena oko toga šta sam radila na sebi, ali mislim da je sada vreme da radim na svojoj psihi - bila je iskrena Bjanka.

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

(Telegraf.rs)