U 63. godini ne prestaje da vežba: Najseksi baka pokazuje kako da oblikujemo telo u karantinu

Odličan set vežbi za održavanje kondicije i oblikovanje tela

Printskrin Instagram / lesleymaxwell.fitness

Lesli Maksvel, 63-godišnja baka i influenserka koja putem svog Instagram naloga edukuje druge o značaju aktivnog životnog stila, osmislila je seriju vežbi za sve ljude koji dane provode u karantinu, piše Dejli Star.

Zaljubljenica u fitnes je na svom Instagram nalogu objavila snimak na kome prikazuje jedan deo svog treninga, a zatim pozvala sve da se putem njenog internet sajta priključe vežbanju - i to potpuno besplatno (vežbama možete pristupiti OVDE).

Svi zainteresovani će dobiti priliku da direktno komuniciraju sa aktivnim trenerima, kao i da dobiju sve savete neophodne za pravilno izvođenje vežbi.

Australijanka je takođe na svom internet sajtu predstavila listu zdravih recepata, što znači da je ovo odlična prilika da probate da napravite neko novo jelo.

Lesli kaže da je ovaj karantin sjajna prilika da svi radimo na tome da budemo najbolja verzija sebe.

Najseksepilnija baka, kako je mnogi nazivaju, svakodnevno objavljuje fotografije svog isklesanog tela kako bi stimulisala druge da vežbaju u kući i da ne gube motivaciju.

Maksvelova pokazuje kako koristi sprave za vežbanje, diže tegove, radi čučnjeve i trbušnjake...

U nedavnoj objavi na Instagramu Lesli je pratiocima pružila uid u svoj dnevni raspored u karantinu.

- Dve stvari koje me najviše smiruju su umetnost i vežbanje Poznato je da fitnes ima pozitivan uticaj na naš mozak, a umetnost smanjuje stres i povećava osećaj zadovoljsta. Postavila sam sebi izazov da svakog dana nacrtam jednu sliku, kao i da radim vežbe u zatvorenom prostoru - napisala je ova baka na Instagramu.

Video: Ova bakica se vrti oko šipke bolje od većine klinki

(K.M./Telegraf.rs)