Ima 42 godine, a izgleda kao da joj je 20: U ovome je tajna njenog seksi izgleda

Učiteljica koja tvrdi da ima bolje telo u 42. godini nego u svojim dvadesetim, rešila je da otkrije u čemu je tajna njenog izgleda.

Australijanka Belinda Norton se tokom dve trudnoće ugojila 20 kilograma i kao većina žena godinama kasnije nije mogla lako da se otarasi viška.

Međutim, nakon što je suprug rekao da nikada neće izgledati kao žene iz modnih i fitnes magazina, Belinda je rešila da uvede određene promene u svoj način života i za samo godinu dana, smršala je i u potpunosti je zategla svoje telo.

Učiteljica Belinda danas putem društvenih mreža savetuje druge da obrate pažnju na svoj režim ishrane i da uvedu fizičku aktivnost.

Nortonova kaže da je obavezno svakog dana da vežbate najmanje 45 minuta na dan, bilo da je reč o šetnji, plivanju, surfovanju ili jogi. Što se tiče ishrane, preporučuje da se opredelite za zeleno povrće koje možete kuvati ili od njega cediti sokove i pripremati smutije.

Najvažnije je da napravite detaljan plan koga će se držati i započnete novi vid treninga koji ćete praktikovati osam nedelja i tako podići nivo endorfina.

Zgodna učiteljica je tako otkrila 4 najvažnije promene za mršavljenje:

1. Osmislite novi režim ishrane

2. Izaberite trening koji odgovara vašoj fizičkoj spremnosti

3. Stalno budite fokusirani na cilj

4. Nagrađujte sebe za svaki uspeh koji postignete

Za samo pet meseci u okviru kojih se striktno držala zdrave ishrane i vežbanja, koje je praktikovala tri ili četiri puta nedeljno, primetila je promene na svojoj koži, veći nivo energije, ali i bolje raspoloženje. Sa tim je došla promena vidljiva na njenom telu. Postepeno je gubila kilograme, te je uspela da smrša čak 18 kilograma. Danas ima 62 kg.

Ova 42-godišnjakinja savetuje da vodite pažnju u kojoj količini jedete i koliko često, a potom pojednostavite pripremu jela.

- Prerađeno meso nikada ne jedem jer je to otrov za telo. Iako se smatra da je bogato proteinima i zdravo, ne slažem se sa tim  iprimetila sam i kod sebe dramatičnu promenu kada sam iz svoje ishrane izbacile prerađevine od mesa - kazala je.

Umesto toga, Belinda radije bira namirnice bogate prirodnim proteinima.

- Jedem žitarice, borovnice, bademovo mleko, kafu, banane, piletinu, salatu, brokoli, jaja, spanać, slatki krompir, tikvu, kinou -  otkriva.

Video: Italijanska novinarka u superseksi izdanju čestitala Novu godinu pratiocima

(Telegraf.rs/K.M)