Gde kupiti baš sve na jednom mestu i to onlajn?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sigurno ste ovih dana širom Srbije videli poruku "Tu smo za sve"

Foto: Promo/ ePlaneta

I zaista je tako - ePlaneta je tu za sve što vam treba.

Biti tu za sve znači da ePlaneta prati sve vaše situacije, potrebe i želje. Zimski dani koji nas očekuju zahtevaju sigurnu i bezbednu vožnju, pa ako već niste, sada poručite zimske gume po najpovoljnijim cenama. Sa dobrim gumama svako putovanje je bezbrižno.

Dok ne krenete na neko od putovanja, možda je ostalo da nešto popravite u kući, ili okačite baš onu sliku koju ste nedavno dobili na poklon. Takvi poslovi odrađuju se sa lakoćom kada imaš aku bušilicu i šrafilicu. Nema potrebe da ubuduće pozajmljujete od kuma ili komšije, nego trk na ePlanetu i uz nekoliko klikova poručite kvalitetne bušilice.

Tu smo za sve sitnice i krupnice

Ova internet prodavnica, u kojoj možete da kupite više od 70.000 artikala u više od 1.000 kategorija, nastala je iz želje kompanije Planeta Sport da kupcima ponudi izuzetno bogat i šarenolik asortiman najrazličitijih proizvoda dostupnih onlajn po izuzetno povoljnim cenama.

Za kratko vreme ePlaneta je stekla veliku popularnost, upravo zato jer je tu za sve što vam je potrebno - od bele tehnike, malih kućnih aparata, IT opreme, alata i mašina, auto i moto opreme, do igračaka, kancelarijskog materijala, odeće, obuće, aksesoara i još mnogo, mnogo toga.

Tu smo da maksimalno olakšamo svaku kupovinu

ePlaneta je skrenula pažnju na sebe jer je potrošačima osim široke ponude omogućila i spektar različitih modaliteta plaćanja, među kojima se ističe izuzetna pogodnost kupovine putem administrativne zabrane.

U Planetinim prodajnim objektima širom Srbije može se poručiti bilo koji od preko 70.000 artikala sa ePlanete i platiti na način koji će vas najmanje opteretiti. Isti uslovi važe i za sve naše penzionere koji kupovinu do 12 rata mogu da ostvare putem poslednjeg penzionog čeka.

Ostalo je samo da izaberete željeni proizvod, te da u najbližoj Planeta Sport ili ePlaneta prodavnici iskoristite ovu izuzetnu pogodnost. Artikli stižu na kućnu adresu!

Za kraj, šta drugo reći nego – To je to!

(Telegraf.rs/PR)