Ove 3 opcije na klima uređajima će vam olakšati život: Samo jedan klik na daljinskom vas deli od "magije"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hisense klime nude mnogobrojne opcije pri korišćenju

U ovom vrelom periodu klima uređaji su naši najbolji prijatelji koji mogu da obezbede idealnu temperaturu i čist vazduh u našem domu. Ipak, postavlja se pitanje - da li većina nas zaista zna kako da maskimalno iskoristi ove prednosti?

Zapravo, većina ljudi koji imaju klimu u svom domu često ne znaju da njihov uređaj ima mnoge funkcije koje ne samo da hlade prostorije, već čiste vazduh ili čak štede električnu energiju.

Hisense klima uređaji poznati su po odličnom kvalitetu, ali i sadržaju koju emituju tokom rada. Nude mnogobrojne opcije, a u nastavku ćemo izdovijiti one koje su najtraženije.

Noćni režim rada

Iako mnogi smatraju da "pod klimom ne sme da se spava", to baš i nije tako. Naime, "režim spavanja" je funkcija koja obezbeđuje automatsko povećavanje podešene temperature za 2°C nakon jednog sata rada. Temperatura se zatim konstantnoodržava da biste mogli da spavate u ugodnom okruženju.

Sterilizacija

Funkcija UVC sterilizacije zadužena je da isporuči zdrav vazduh u prostoriji. Ova tehnologija omogućava duži radni vek uređaja, uštedu energije, ne zahteva prethodno zagrevanje i dobra je po životnu sredinu. Ima odlične rezultate u pogledu eliminacije bakterija i virusa, a na osnovu testova SGS laboratorije potvrđuje se da se UVC sterilizacijom eliminiše 99% čestica zlatnih stafilokoka, ešerihije koli kao i virusa H1N1 za 30 minuta.

Samočišćenje

Dvostruko samočišćenje

Hisense-ova patentirana tehnologija čišćenja druge generacije omogućava maksimalne performanse unutrašnje i spoljašnje jedinice. Proces samočišćenja kroz cikluse zamrzavanja i odmrzavanja i sušenja na visokoj temperaturi, delotvorno i lako uklanja prašinu, bakterije i ulja iz jedinica, čime se održava čistoća i bezbednost klima uređaja.

Pogledajte video na početku teksta, i pogledajte šta je potrebno da pritisnete na daljinskom za pomenutu opciju.

(Telegraf.rs/PR)