Cedevita vitamin water - Voljeni brend u novoj atraktivnoj kategoriji vitaminskih voda

Vreme čitanja: oko 1 min.

Cedevita, omiljeni regionalni brend svih generacija, lansirala je novi proizvod: Cedevita vitaminske vode

Foto: Promo/ Cedevita

Dok je, s jedne strane, odlikuje tradicija duža od pedeset godina, s druge, pomno osluškuje nove trendove i želje svojih vernih potrošača. A trendovi su takvi da sve više potrošača želi više hidratacije, manje kalorija, puno vitamina i minerala, ali i ono najvažnije – dobar ukus!

Na krilima tih spoznaja Cedevita je odlučila da upliva u neke nove vode – vitaminske, jednu od najbrže rastućih kategorija bezalkoholnih pića kod nas i u svetu. Tako nam Cedevita vitaminska voda stiže u tri osvežavajuća ukusa, napravljena s prirodnim aromama, bez zaslađivača, s malo kalorija… i naravno, s pomno odabranim vitaminima i mineralima.

-Generacije uživaju u pripremi Cedevite baš po svojoj meri, ali verovali smo da je logičan iskorak ulazak u novi segment napitaka spremnih za konzumaciju, što su nam potvrdile i stotine različitih potrošača s kojima smo se savetovali prilikom razvijanja tog zanimljivog 'stimulatora' u flaši. U tim razgovorima smo čuli puno o njihovom užurbanom načinu života. Ne obećavamo čuda, nemamo čarobnu formulu, ali razvili smo napitak obogaćen vitaminima koji može da nam pomogne da malo predahnemo, vratimo nešto energije ili, kako mi to volimo da kažemo, 'dođemo malo k sebi'. Cedevita je sinonim za vitamine. Otuda i slogan – IME KAŽE SVE – i sa zadovoljstvom ćemo i dalje snagom vitamina dizati raspoloženje i energiju svojih potrošača - izjavila je Hana Rukavina, starija menadžerka razvoja robne marke.

Nova osvežavajuća doza vitamina i prirodnih duo ukusa, Cedevita vitaminska voda Feel good, Energising i Relaxing, već se nalazi na policama većine maloprodajnih prodavnica, a do kraja maja će biti prisutna na gotovo svim prodajnim mestima.

(Telegraf.rs/PR)