Rođen je 11.11. u 11:11 2011. godine: Njegov rođendan niko ne može da zaboravi

U datumu rođenja Danijel Saunder ima broj 11 čak pet puta

Foto: Shutterstock

Danijel Saunder iz Velike Britanije trebalo je da dođe na svet 17. novembra 2011. godine. Međutim, lekari su odlučili da njegovu majku Šarlot porode carskim rezom 11. novembra. Danijel je rođen u 11 sati i 11 minuta, a ove godine proslavio je 11. rođendan.

- Veoma sam se radovao ovom rođendanu – kaže Danijel, a prenosi NewYork Post.

- Uzbudljiviji je nego bilo koji drugi. Broj 11 je poseban u numerologiji i predviđa dobar potencijal u budućnosti. To je moj srećan broj i veoma ga je lako zapamtiti.

Zbog datuma rođenja – 11. 11. 2011. Danijelov rođendan niko ne zaboravlja.

- Neverovatno je da me od dana rođenja prati broj 11 na toliko nivoa. To je moj srećan broj odmalena – prokomentarisao je Danijel.

On je s posebnim pijetetom pričao o 11. novembru, Danu primirja u Prvom svetskom ratu i crvenom maku kao simbolu kojim se u Velikoj Britaniji obeležava taj dan.

Kad je došao na svet, roditelji su mu stavili cvetić maka, a i danas, kada je svestan značaja obeležavanja Dana primirja Danijel stavlja ovaj simbol na svoju majicu.

- Nismo mogli ni da zamislimo da će se naš sin roditi 11. 11. u 11:11 – kaže Danijelov otac Džejson.

Dečak je jučerašnji 11. rođendan proslavio igrajući fudbal i družeći se sa prijateljima i članovima porodice. Očekivano, dobio je 11 poklona.

Video: Ovo su poslovi iz snova svakog horoskopskog znaka

(Telegraf.rs)