Uz putno osiguranje na klik do 10% popusta

Putovanje bez obzira koliko se pažljivo planira, može doneti brojne neprijatnosti

Foto: Pixabay

Triglav osiguranje ADO Beograd omogućilo je korisnicima polise putnog osiguranja putem online kupovine. Sa samo nekoliko klikova, građani mogu da se osiguraju i ostvare popust od 10%.

Putovanje bez obzira koliko se pažljivo planira, može doneti brojne neprijatnosti. Povrede i bolesti su česti neželjeni pratioci poslovnog ili rekreativnog puta, a troškovi medicinskih tretmana u inostranstvu mogu biti izuzetno visoki. Putno osiguranje je obavezan saveznik turističkih putovanja. Zato se preporučuje Premium pokriće sa osiguranom sumom od 30.000 evra.

Za planirano letovanje Triglav osiguranje brine o putnicima koji će svoj odmor provesti na destinacijama u inostranstvu i za njih je obezbeđeno pokriće tokom putovanja van zemlje. Da biste u inostranstvo krenuli potpuno rasterećeni, bez dvoumljenja uzmite polisu Putnog osiguranja koje štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i neprijatnosti.

Zaključivanje online polise putnog zdravstvenog osiguranja moguće je realizovati uz pomoć web portala e.Triglav. Gde god da se korisnik nalazi u zemlji tokom 24 sata, za samo nekoliko minuta može da izvrši uplatu, a svaki kupac dobija polisu email-om i osnovne podatke SMS-om bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Putno osiguranje možete ugovoriti u jednoj od poslovnica Triglav osiguranja, na portalu e.Triglav i u partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan Vam je 24 sata na tel: +381 11 41 44 105.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim kao i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja kao i na internet stranici www.triglav.rs.

(Telegraf.rs/PR)