100 godina neodoljivog ukusa

Pre tačno 100 godina najpoznatija domaća fabrika čokolade započela je proizvodnju slatkih iznenađenja

Foto: Promo

Iz Štarkove fabrike stizale su brojne inovacije, a svi sladokusci sa nestrpljenjem su čekali da ih probaju. Od kada su se pojavile, Najlepše želje postale su omiljena čokolada brojnih generacija koja je ulepšavala najvažnije trenutke i bila neizostavni deo svakog poklona.

Ljubav prema čokoladi od samog početka utkana je u svaki zalogaj i detalj, kako bi ljubitelji ovog brenda uživali u omiljenim ukusima svim čulima. Najlepše želje godinama su sinonim za ljubav, strast i sreću, a sa željom da ponudi najrazličitije čokolade i čokoladne proizvode, brend se konstantno razvijao.

U 2021. godini čokolada je dobila novo ruho i ušla u slavljeničku godinu kao prava zvezda. Najsavremenija linija za livenje čokolada u koju je kompanija Atlantic Štark prošle godine uložila 8,6 miliona evra, omogućila je kreiranje inovativnih proizvoda i ukusa, ali i finije mlevenje kakao mase i bolju granulaciju koja pruža teksturi neodoljivu topivost i jedinstveno iskustvo tokom konzumacije.

U ovoj, slavljeničkoj godini Najlepše želje pripremile su brojna iznenađenja i inovacije uz koje ćemo nastaviti uživanje punim srcem i u novih 100.

(Telegraf.rs/PR)