Kako da ne plačete od crnog luka dok ga seckate: Tajna je u "brkovima"

Koliko puta ste se do sada rasplakali seckajući crni luk? Sa ovim trikom zaboravite na suze

Crni luk je neizostavni sastojak u skoro svakom kuvanom jelu, međutim, mnogim domaćicama predstavlja noćnu moru pri seckanju. Neretko - suze samo liju!

Drage domaćice, od danas zaboravite na ovu neprijatnost. Mnoge od nas su pogrešno ljuštile glavice crnog luka pre seckanja i skidale "brkove" koji su naši saveznici u borbi protiv plača.

Pogledajte ovaj super kuhinjski trik u videu iznad teksta i recite zbogom plaču, osim ukoliko vam ponekad ne zafali izgovor za suzne oči.

I još jedan savet plus. Suza se takođe možete spasiti ukoliko potopite glavice u hladnu vodu i ostavite ih nekih pola sata, međutim trik sa "brkovima" je instant rešenje.

Uživajte u seckanju - bez suza molimo!

Video: Trik zbog koga ćete zaboraviti tupe kuhinjske noževe i skupe oštrače

(Telegraf.rs)