Zašto svi moraju da znaju za Idealno.rs?

U ogromnoj popularizaciji onlajn kupovine i velikom pomaku prema svetu digitalnih tehnologija, sigurno ste već čuli za Idealno.rs – prva pomisao pre kupovine. Ipak, koliko bi vas u samo par rečenica znalo da objasni prijateljima, šta je zapravo Idealno.rs?

Foto: Idealno.rs

Veb prodavnica?

Ne. Idealno.rs nije veb prodavnica, već je vodeća platforma za uporednu kupovinu u Srbiji koja omogućava upoređivanje proizvoda i nudi sve potrebne informacije za pravi izbor pri kupovini.

Šta to znači? Zar ne možemo da kupimo proizvode od vas?

Još bolje! Kod nas na jednom mestu možete da pronađete i da uporedite više od 620.000 proizvoda iz više od 245 veb prodavnica. Veliki izbor i pregledne kategorije omogućavaju pametnu kupovinu i brzo pronalaženje najboljih ponuda, štedeći vam pri tom i vreme i novac.

Broj veb prodavnica u Srbiji nezaustavljivo raste, a sve veća ponuda potrošačima otežava onlajn kupovinu. A da se ne biste izgubili u svim ponudama, na Idealno.rs na jednom mestu možete da uporedite ponude najistaknutijih veb prodavnica, te da pregledate sve pouzdane veb prodavnice s oznakom CERTIFIED SHOP®. Ova oznaka poverenja vam garantuje da je veb prodavnica detaljno pregledana od strane ecommerce stručnjaka. Uz to, na portalu Certified Shop možete da proverite komentare drugih kupaca i tako sebi obezbedite sigurnu i pouzdanu kupovinu i prijatno iskustvo u izabranoj veb prodavnici.

Ako ste usput i vlasnik veb prodavnice, za oznaku poverenja možete da se prijavite OVDE >>

Kako onda koristiti Idealno.rs?

Prvo otvorite našu veb stranicu Idealno.rs. Za pretraživanje željenog proizvoda možete da koristite polje za pretraživanje na vrhu portala ili da na spisku kategorija izaberete željenu kategoriju proizvoda, a zatim pregledate ponudu u kategoriji ili ponudu sličnih proizvoda. U okviru svake kategorije možete da iskoristite filtere uz pomoć kojih ćete definisati tačno određene karakteristike željenog proizvoda i tako još brže i lakše pronaći ono što tražite.

Foto: Idealno.rs

Kod svakog proizvoda na Idealno.rs desno od slike proizvoda nalazi se spisak veb prodavnica u kojima se proizvod prodaje, te pregled cena u pojedinim prodavnicama. Klik na logo prodavnice preusmeriće vas u izabranu veb prodavnicu u kojoj možete da naručite proizvod i da završite kupovinu.

Foto: Idealno.rs

Kako Idealno.rs može da vam uštedi novac?

Zanima vas kako vam možemo pomoći da za željeni proizvod potrošite tačno onoliko koliko ste planirali? Vrlo jednostavno – uz pomoć naše funkcionalnosti Trend cene.

Na veb stranici proizvoda kliknite na Trend cene u kojem možete da proverite kako se menjala cena željenog proizvoda proteklih meseci – i tako da se uverite – da je kupovina u ovom trenutku zaista najisplativija!

Osim toga, klikom na dugme Obavesti me kada cena bude niža i unosom cene koju ste spremni da platite za proizvod, te unosom vaše email adrese obezbedili ste se da vas obavestimo u trenutku kada proizvod postane dostupan po vašoj željenoj ceni.

Foto: Idealno.rs

Kako vam Idealno.rs štedi vreme tokom kupovine?

Iskreno vam preporučujemo da na svom pametnom telefonu instalirate našu Idealno.rs aplikaciju jer će vam omogućiti još jednu izuzetno korisnu funkciju.

Verovatno i dalje uživate u kupovini u fizičkim prodavnicama i proizvode, pre kupovine, volite da pogledate uživo. Ponekad ste u velikoj žurbi i ne možete da čekati na dostavu, već proizvod želite da kupite onlajn i da ga preuzmete u najbližoj poslovnici radnje …

U mobilnoj aplikaciji kod svakog proizvoda sa Idealno.rs možete da kliknete na Lokacije prodavnica i da proverite u kojoj se vama najbližoj poslovnici nalazi proizvod koji želite da kupite. Ako ste već u automobilu, bezbedno zaustavite vozilo, potražite i odaberite proizvod, kupite ga, na mapi proverite najbližu prodavnicu i odvezite se po proizvod.

Foto: Idealno.rs

Kupovina nikad nije bila jednostavnija, sigurnija i pametnija, zar ne? Vidimo se na Idealno.rs!

(Telegraf.rs/PR)