Poslednja cifra godine rođenja otkriva sve o vašem karakteru: Da li ste svesni svojih vrlina i mana?

Saznajte koji je vaš element

Foto: Shutterstock, Pixabay

Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima. Ipak, u ovom slučaju isključivo je važna poslednja cifra godine rođenja, koja otkriva mnogo toga o vašem karakteru.

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su metal, vatra, zemlja, drvo i voda. Astrolozi smatraju da ovi, osnovni elementi, imaju uticaj na ljudsku prirodu i na karakter svake osobe.

Ovi elementi otkrivaju ličnosti osobe, i mnogo više.

Na primer, ako ste rođeni 1983. godine, vaš broj je broj 3, a njegov element je voda.

Metal (0-1)

Foto: Pixabay

Ovaj element predstavlja fleksibilnost i koncentraciju. Vi ste odlučni i uporni i verujete u svoje sposobnosti. Ponekada se ponašate prilično rezervisano i imate potrebu za ličnim prostorom. Pomažete drugima, i uvek brinete o svojim najbližima, ali svoje probleme uvek rešavate sami. Vaša nezavisnost i slobodoumnost deluje veoma privlačno drugima.

Ne volite savete, ako ih sami niste tražili. Veoma ste ambiciozni i vredni. Uživate u luksuzu, udobnosti i slobodi. U ljubavi ste vrlo zahtevni i neretko kritički nastrojeni prema drugima, što vam često predstavlja problem u ljubavnim vezama.

Voda (2-3)

Foto: Pixabay

Osećajni ste i imate razvijenu empatiju, intuiciju i kreativnost. Veoma ste komunikativni i zbog toga lako stičete nove prijatelje.

Vešt ste "manipulator", tako da možete da dominirate nad partnerom bez agresije. U društvu ste vrlo ljubazni, lako dobijate poverenje i pažnju drugih ljudi. Volite kada su vaši najbliži srećni i zadovoljni, a pored vas se svako može osetiti posebnim. Vaša slaba tačka je ljubaznost, piše "Uspešna žena".

Drvo (4-5)

Foto: Pixabay

Drvo je simbol rasta i napretka. Vi ste dinamična, aktivna i društvena osoba. Uvek pokušavate da zadržite pozitivan stav, čak i kada sve krene naopako. Dobar ste organizator i volite da dominirate na poslu, jer brinete o kolegama i zaposlenima. Otvorenog ste uma, ali imate veoma jake stavove.

Samouvereni ste i delujete u skladu sa vašim uverenjima. Veoma ste zaštitnički nastrojeni prema porodici. Zaljubljive ste prirode i uvek spremni da uložite mnogo truda i vremena u vezu. Vaša slaba tačka bi mogla da bude to što previše radite.

Vatra (6-7)

Foto: Pixabay

Vatra često simbolizuje strast, akciju i brzinu. Ako je ovo vaš element to žnači da ste veoma romantična osoba, nemirna, snažna i optimistična. Zavodljive ste prirode i volite flertovanje.

U ljubavnu vezu ulazite potpuno predano. Imate odlične liderske sposobnosti. Druge ljude privlačite poput magneta. Vaš mozak je prepun novih ideja i kreativnih rešenja. Prag tolerancije je vam veoma nizak, nestrpljivi ste i neretko agresivni.

Zemlja (8-9)

Foto: Pixabay

Zemlja je simbol stabilnosti, sigurnosti i poverenja. Vi ste perfekcionista, veoma mudri i strpljivi. Ozbiljno shvatate svoje odgovornosti i u stanju ste da budete žrtva zarad drugih.

Skloni ste analiziranju osobe sa kojom ste u vezi. Teško vam je da se otvorite pred drugima, ali kada neko stekne vaše poverenje, verovatno ste sklopili prijateljstvo za ceo život.

Želite da kontrolišete svaku situaciju, a kada se slučajno desi da nešto izmakne vašoj kontroli, hvata vas panika.

(Telegraf.rs)