Stvarno drugačiji poklon za Dan zaljubljenih koji će voljena osoba pamtiti zauvek

Uskoro se obeležava Dan zaljubljenih i trenutak kada osobi koju volite treba da poklonite nešto posebno i originalno

Poklon za Dan zaljubljenih želimo da bude originalan, ali kako se mnogima čini da smo jedni drugima poklonili sve što smo mogli da poklonimo, vreme je da ovaj dan, kada se slavi ljubav, bude upamćen zbog nezaboravnog poklona.

Ako nemate vremena da lutate po gradu i tražite drugačiji i originalan poklon, predlažemo vam nekoliko originalnih ideja kako bismo vam olakšali potragu.

1. Ramovi za kolaže

Foto: Pixabay.com

U pitanju je poklon koji ostaje za ceo život. Ram sačinjen od nekoliko manjih ramova biće pravo mesto gde ćete evocirati uspomene jer ćete ga napuniti fotografijama najlepših trenutaka koje ste doživeli sa voljenom osobom.

Za slike kažu da su najlepše uspomene koje postoje, a ovaj poklon će sigurno naći posebno mesto na zidu osobe u koju ste zaljubljeni.

2. Drventerija

Foto: Promo

Drventerija je nastala kao posledica troje mladih i kreativnih ljudi koji svoje ideje oblikuju u razne drvene oblike.

U Drventeriji se svaki predmet izrađuje ručno i sa puno pažnje, a kako ističu prednost uvek daju kvalitetu drveta i temeljnoj obradi.

Foto: Promo

Svakog dana neki od proizvoda iz Drventerije iznenadi nečju voljenu osobu, ulepš neki dom, ili pomogne originalnim dušma da, u moru sličih stvari održi svoju originalnost.

Foto: Promo

Ako ste pušač ili ne znate šta da poklonite strastvenom pušaču, tu su fenomenalne drvene tabakere u više različitih modela.

Za sve one koji vole dobru muziku i jos više dobru gitaru, Drventerija je osmislila trzalice posebno upakovane u male gitare. Naravno, postoje različiti modeli gitara.

3. Ulaznice za koncert, utakmicu ili pozorište

Foto: Profimedia

Sigurni smo da bi svakog muškarca obradovao poklon u vidu ulaznica za fudbalsku ili košarkašku utakmicu. To bi sigurno pamtio zauvek, a muškarcima savetujemo da obarduju svoju lepšu polovinu kartom za dugoočekivani koncert ili pozorišnu predstavu.

4. Mali Ali

Foto: Promo

Nikako ne treba izostaviti sajt Mali Ali na kome pored poklona za Dan zaljubljenih možete pronaći opremu za negu tela, gedžete, igračke, opremu za decu i bebe, male kućne aparate i opremu za domaćinstvo, kao i opremu za kuću i baštu i najkvalitetniju rasvetu sa garancijom do čak 5 godina.

Foto: Promo

Odaberite jedinstvene poklone i obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih na maliali.rs.

5. Slatkiš i pismo sa vašim najdubljim emocijama

Foto: Pixabay.com

Posotoje osobe koje ne vole poklone i znače im oni drugačiji gestovi.

Posebno romatično iznenađenje može da bude slatkiš i obliku srca i pismo u kojem ćete napisati razloge zašto volite osobu s kojom ste u vezi. Pisma koja su nekada slali parovi ostala su i danas znak velike romantike, pa zašto ne biste pokušali sa ovim starim, proverenim gestom pokazivanja ljubavi?

(Telegraf.rs/PR/B.K.)