3 stvari koje bi striptizete rekle svojim klijentima kada bi im bilo dozvoljeno

Striptiz klubovi imaju svoja pravila, ali i same striptizete

Striptizete su napokon progovorile i iznele tri stvari koje bi najradije rekle svojim klijentima kada bi ima to bilo dozvoljeno. One imaju svoja pravila i misle da mnogi posetioci erotskih barova ne igraju po njima.

Na forumu "Ask woman" na društvenoj mreži Reddit, stranici zasnovanoj na principu postavljanja, komentarisanja i ocenjivanja sadržaja, striptizete dele svoje najbolje savete o klubovima i slično.

Međutim, otkrile su i tri stvari koje bi najradije rekle svojim klijentima.

One su napravile listu onoga što svaki posetilac treba da uradi kada sledeći put odluči da posetiti striptiz klub, ali takođe i šta ne bi trebalo nikako raditi.

Ne pitajte striptizetu za lične informacije

- Svaka devojka ima svoje granice i prvo bi trebalo da razgovarate s devojkom da bi razumeli kakva je ona zapravo. Jedino što možete dobiti jeste pseudonim zato što je to način da sigurno sakrijem svoj identitet od potencijalnih grabežljivaca. Nećete dobiti ni broj telefona iz razloga što je naše zanimanje uglavnom tabu i mi imamo pravo da se zaštitimo - napisala je jedna erotska plesačica.

Ona dodaje da je važno za klijente da zapamte prirodu ovog odnosa. Savršen klijent, prema mišljenju striptizeta je onaj koji kaže da će ih poštovati kao osobe nudeći im novac za njihov rad i veštine.

Poredi posao koji obavlja s bilo kojom drugom vrstom usluge.

- Zaista ne vidim veliku razliku između ovoga i tipa koji misli da devojka koja radi u kafiću flertuje s njim. Čoveče, ona mora da bude prijateljski nastrojena, ona je na poslu. Nasmej se, popij piće i kreni dalje - stoji u objavi ove devojke.

Foto: Foter/Flickr/jpeepz

Nema cenkanja niti pokušavanja dobijanja gratis usluga

Jedan od razloga zbog kog će muškarci pokušati da "upoznaju" striptizetu je taj što misle da će ih to dovesti do posebnog tretmana ili popusta.

Međutim, striptizete upozoravaju da se to nikada ne dešava, a da vas ni cenkanje neće odvesti daleko.

- Nikada ne pokušavajte da se prepirete s plesačicom ucenjujući je da možete za taj novac da dobijete bolju uslugu u drugom klubu. Takođe, ne uznemiravajte ni konobarice kako bi dobili ples u krilu - napisala je jedna samoproglašena veteranka u striptizu.

Još jedna striptizeta ima tri jednostavna i zlatna pravila koja očekuje od klijenata: "Platite po plesu", "Pitajte pre nego što dodirnete" i "Nemojte da molite za poljubac ili oralni seks".

Obratite pažnju na svoju odeću

Jedna od najupečatljivijih informacija koja se pojavljuje na ovom formu vezana za temu nije govorila o tome šta klijenti rade, već šta da nose i šta bi trebalo da rade kako bi izbegli sramotu pod posebnim svetlima noćnih klubova.

- Najvažnije je da klijenti vode računa o vlastitoj higijeni i o tome kakvu odeću su obukli za izlazak. Zaista je ružno videti muškarca koji je došao izgužvan ili znojav - stoji u jednom komentaru.

VIDEO: Saša se striptizom bavi 10 godina i za to vreme je imao mnogo neverovatnih situacija

(Telegraf.rs / klix.ba)