3 horoskopska znaka kojima će ovo biti nedelja za pamćenje

Za ove horoskopske znake će tekuća nedelja biti najbolja u životu

Neki horoskopski znaci su čekali jedno vreme kako bi se zvezde namestile i pogurale ih napred. Evo kome će od danas sinuti Sunce i ko će se mnogo dobro provesti ove nedelje.

Mnoge stvari su pozitivne kada se iz pravca zvezda i planeta gleda na ovu nedelju. Prvo i osnovno, Merkur više nije retrogradan.

Sezona Ovna zadržava srca svih horoskopskih znakova u vatrenom sjaju. A mlad Mesec ih obasjava ljubaznošću.

Neptun će od 2. aprila pokrenuti iracionalno razmišljanje, pa će se mnogi naći u stanju konfuzije. Ali bez obzira na to za neke će ovo biti luda i nezaboravna nedelja, puna dobrog raspoloženja i uspeha

Foto ilustracija: Telegraf

Ovan

Postaćete snažniji i mudriji zbog iskustva koje ste stekli.

Ove nedelje, baš vaš mlad Mesec će zračiti nebom. Ovakva lunarna postavka će vas samo još više podmladiti duhom. Razumećete napokon sebe na najvišem mogućem nivou. Čak ćete i zavoleti sebe u potpunosti i spolja i iznutra.

Imate sve razloge ovog sveta da se predstavite ljudima oko sebe u svom punom sjaju i da im pokažete svoju istinsku vrednost. Možda to zanči da ćete predstaviti novu frizuru. Možda ćete pustiti nekoga da vam se približi sada kada ste svesni sebe i promena koje su vam se desile. Možda ćete čak doći u situaciju da se preispitujete. Nazdravite sebi i častite društvo jer ste napokon odrasli. Niste više ona osoba koja ste bili pre samo šest meseci. Viste dublja i mnogo zrelija verzija sebe. Iskoristite samopouzdanje koje imate i kročite sigurno u novo poglavlje života.

Foto ilustracija: Telegraf

Lav

Vidite daleko u budućnost i želite mnogo više od života.

Sa mladim Mesecom će se napokon pokrenuti stvari u vašem životu. Željni ste novih iskustava i radujete se svakom novom danu koji je predc vama. Mesec se smestio u vašu devetu kuću avanture i filozofije, zato je vreme da zavirite u svoje srce i da potpuno otvorite svoj um.

Vi ste na nekoj vresti putovanja koje vas je odvelo daleko od vaše komforne zone, ali to vas ne sprečava da s e dobro osećate. Vreme je da napravite neke poteze koji će osvežiti vaš um i koje će vas nateratu da izbacite iz glave reč "ali". Sada samo treba da budete spontani i da preskačete svaku barijeru koja vam se nađe na putu.

Foto ilustracija: Telegraf

Strelac

Podmlađuje vas kreativnost i umetnička nastrojenost.

Ukoliko ste u raspoloženju svetlih boja, usputnih iskustava i potenciranju na sopstenom je, uopšte ne treba da budete u čudu. Mlad Mesec se nalazi u vašoj petoj kući zabave i zadovoljstva. Vaša umetnička crta ličnosti će se upravo pokrenuti sa mrtve tačke.

Ovaj mlad Mesec vam donosi sve ono u čemu ćete uživati i o čemu ste već neko vreme maštali. Ne bi trebalo sada da sew brinete o tome da li ćete biti produktivni, efikasni i odgovorni. Jedino što je važno je da je pred vama jako lepo vreme koje treba da iskoristite. Kada se umetnost pojavi u vašem životu, znajte da to nije bez razloga. Radite ono što mislite da je ispravno čak i kada to podrazumeva da treba da prekršite neka pravila. Nemojte da sputavate svoju kreativnost, već je pustite da sija.

VIDEO: Pet horoskopskih znakova koje čeka neverovatna 2019. godina

(Telegraf.rs / elitedaily.com)