Celog života pogrešno stavljate kečap u pljeskavicu - evo kako se to zaista radi za savršen ukus

Možete li da zamislite hzamburger bez kečapa? Mi ne možemo

Ukoliko jedete burgere sa sosevima koje stavljate preko mesa i tako radite celog života, verovatno onda sve vreme pogrešno stavljate dodatke u vaš omiljeni burger.

Kuvar otkriva: Hamburger i pljeskavica nisu isto - evo u čemu je razlika

Kuvar Šejn MekKalum istakao je da je imao mogućnost da učestvuje u spremanju najboljih burgera na svetu i sazna kako se pravi savršeno meso. Istakao je da većina ljudi stavlja kečap u krug dok su on i njegovi asistenti stavili ovaj dodatak u cik-cak.

- Stvar je u količini. Mislim da ako stavljamo kečap u krug onda stavljamo previše, istakao je on.

Savetovao je da sve burger zvezde na svetu stavljaju malo paradajz sosa, senf ili sok krastavca kako bi naglasili ukus majoneza u svom hamburgeru.

Zemička treba da bude mekana i ne sme da se raspada, ali ni previše mekana jer će onda biti gnjecava. Istakao je da se pravi hamburger pravi tako što se uči kako se pravi izvesno vreme i da je sve stvar prakse.

VIDEO: Neviđeni način pripreme smese za ćevape

(Telegraf.rs/realsimple.com)