Celog života pogrešno stavljate kečap u pljeskavicu - evo kako se to zaista radi za savršen ukus
Možete li da zamislite hzamburger bez kečapa? Mi ne možemo
Ukoliko jedete burgere sa sosevima koje stavljate preko mesa i tako radite celog života, verovatno onda sve vreme pogrešno stavljate dodatke u vaš omiljeni burger.
Kuvar otkriva: Hamburger i pljeskavica nisu isto - evo u čemu je razlika
Kuvar Šejn MekKalum istakao je da je imao mogućnost da učestvuje u spremanju najboljih burgera na svetu i sazna kako se pravi savršeno meso. Istakao je da većina ljudi stavlja kečap u krug dok su on i njegovi asistenti stavili ovaj dodatak u cik-cak.
- Stvar je u količini. Mislim da ako stavljamo kečap u krug onda stavljamo previše, istakao je on.
Savetovao je da sve burger zvezde na svetu stavljaju malo paradajz sosa, senf ili sok krastavca kako bi naglasili ukus majoneza u svom hamburgeru.
Zemička treba da bude mekana i ne sme da se raspada, ali ni previše mekana jer će onda biti gnjecava. Istakao je da se pravi hamburger pravi tako što se uči kako se pravi izvesno vreme i da je sve stvar prakse.
VIDEO: Neviđeni način pripreme smese za ćevape
(Telegraf.rs/realsimple.com)