NEDELJNI HOROSKOP: Ribe imaju dobre šanse za privatni biznis, Vagi ljubav cveta, dok Blizanci moraju da se posvete svom zdravlju

Polako gazimo sigurnim koracima kroz leto i ubiramo te dugo najavljivane zvezdane plodove

Period turbulencija i neizvesnosti je iza nas i zato trebamo da iskoristimo naredne dane da napunimo baterije i malo odmorimo kako bismo bili spremni za velike stvari koje nas očekuju ovog leta - poručuje nam nedeljni horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA JUL: Koga očekuje iznenadni novčani dobitak, koga razvod, a koga neočekivani odmor u Grčkoj?

OVAN

Očekuje vas jako povoljan period u kojem ćete rešiti većinu poslovnih problema. Možete da se nadate generalno pozitivnim okolnostima koji vas vode i do novog ljubavnog poznanstva. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa sinusima, disajnim putevima, plućima itd. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Budite više na svežem vazduhu.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Bika

BIK

Povoljnija faza za vaše polje finansija nastupa, pa možete da očekujete neki dobitak. Kada je u pitanju ljubav tokom ove nedelje nema značajnih promena. Na polju zdravlja generalno možete da očekujete dobro stanje. Nema naglašenih novih problema. Povedite računa jedino o zubima koji sada mogu biti naglašeni kao jedna od osetljivih tačaka.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Blizanca

BLIZANCI

Nije povoljan dan za vaše poslovno polje, ne izlažite se bilo kakvim rizicima. Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva situacija u odnosu sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje moguće su česte migrene, glavobolje, problemi sa vidom kao i sa promenljivim pritiskom. Čuvajte se i povreda i mogućih udaraca u glavu takođe sada.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Raka

RAK

Moguće je da nove informacije prihvatate nekako površno što vas ograničava da posao odradite kako treba. Kada je u pitanju ljubav moguć je neki tajni flert. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa cirkulacijom, osetljivim nogama, stopalama, oticanjem nogu i sa viškom vode u organizmu. Posavetujte se sa lekarom ako primetite simptome.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Lava

LAV

Bićete prilično rasterećeni sada jer vas poslovne obaveze neće čekati u velikom broju. Na polju ljubavi vas očekuju dva zanimljiva poznanstva tokom ove nedelje. Kada je u pitanju zdravlje možete da imate manje tegobe koje su vezane za vaš nervni sistem ali generalno ne biste trebali da očekujete značajne promene. Povećajte unos magnezijuma.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Devicu

DEVICA

Pred vama je faza u kojoj možete da imate značajne poslovne promene. Kada je u pitanju ljubav, partner može da vam zamera da ga na neki način zanematujete. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa kičmom, leđima, kostima. Možete biti skloni osteoporozi, skoliozi i sličnim stanjima. Obavezno se javite vašem lekaru radi pregleda.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vagu

VAGA

Možete da očekujete veoma pozitivna rešenja vazena za vaše polje papirologije. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom možete imati veoma pozitivan odnos. Na polju zdravlja vas očekuje pozitivan period, ne biste trebali da imate veće probleme. Generalno vam prija fizička aktivnost, imate mnogo energije u sebi i dobro se osećate.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Škorpiju

ŠKORPIJA

Promenljivo stanje na polju finansija vam zadaje manje brige. Kada je u pitanju ljubav moguće je da se javlja prva kriza u vezi koju imate. Na polju zdravlja su mogući vaši hronični problemi vezani za urogenitalni trakt. Bićete skloni upalama i infekcijama. Moguće je da će vam lekarski pregled biti neophodan iz nekog razloga u ovom periodu.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Strelac

STRELAC

Očekuju vas promene nekih ugovora ili dogovora od ranije ali bićete generalno zadovoljni. Na polju ljubavi vas očekuje pozitivno iznenađenje od strane partnera. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete tokom ove nedelje naći rešenje za neki problem od ranije. Pazite se hormonalnih promena i ginekoloških tegoba ako ste ženskog pola.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Jarca

JARAC

Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati mnogo poslovnih obaveza. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas zanimljivo poznanstvo koje dolazi spontano. Na polju zdravlja vas očekuju manje promene i problemi. Stanje vam oscilira. Imunitet bi mogao da bude oslabljen iz nekog razloga i neće vam biti lako da to držite pod kontrolom. Posetite lekara.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Vodoliju

VODOLIJA

Idealan je period za odmor od posla, putovanje. Nećete ni sa čim biti opterećeni. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za neku novu i veoma lepu, strastvenu vezu. Kada je u pitanju zdravlje, grudni koš je naglašen kao osetljiv, takođe i donji deo leđa. Ako ste do sada imali srčane probleme, onda je sada vreme da odete na redovnu kontrolu.

Na sledećoj stranici saznajte šta naredne nedelje očekuje Ribe

RIBE

Pred vama su poslovne promene koje vas mogu okrenuti razmišljanju o privatnom biznisu. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete pozitivo stanje i ispunjenost emocija. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa bešikom. Skloni ste i dehidrataciji. Za vas bi bilo veoma značajno kada biste povećali unos vode na svakodnevnom nivou.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

VIDEO: Nije za uvredljive - Ovaj horoskop surovo otkriva sve najgore o vama

 

(Telegraf.rs)