5 znakova da anđeli žele da komuniciraju sa vama i prenesu vam važne poruke

Anđeli su svetla bića iz duhovnog carstva i predstavljaju vibraciju energije ljubavi, svetla i radosti

Anđeli su glasnici božanstva koji su izabrani da pomažu ljudima da njihovi postupci budu ispunjeni ljubavlju i blagoslovom.

Ako se često budite oko 3 ili 4 sata ujutru - onda ste vi veoma posebna osoba

Arhanđeli, anđeli čuvari i hiljade drugih svetlih bića uvek motre na nas, vode nas, uče nas kako da budemo u skladu sa našom dušom i božanskom svrhom. Veruje se da je svako od nas rođen sa dva anđela čuvara. Ovo je 5 neobičnih načina na koje naši anđeli čuvari pokušavaju da stupe u kontakt sa nama.

Pronalazite pera

Da li vam se desilo da nađete neko pero na neobičnim mestima ili da je neko recimo slučajno palo na vas dok ste šetali ulicom ili parkom i to najčešće belo pero? Tako vam vaši anđeli daju do znanja da su tu. Ponekad možete da osetite i čudno golicanje ili svrab, jer anđeli su prilično nemirne prirode i uvek žele da vas oraspolože. To vas zapravo oni golicaju svojim perima i ludo se zabavljaju.

Neočekivana jeza

Jeza je jedan od najočiglednijih načina kojima anđeli komuniciraju sa vama. Setite se kako ste se naježili kada je neko nešto rekao ili kada je krenula neka vama draga pesma. To vas vaši anđeli čuvari dodiruju perima i vaše telo reaguje na najiskreniji način. Anđeli vam tako govore da vam je bilo suđeno da to čujete.

Snovi

Ako ste sanjali neki san u kome niste znali da li je to stvarnost ili neka treća dimenzija ili paralelni univerzum vrlo je verovatno da vas je kontaktirao vaš anđeo čuvar. Tako anđeli sa nama dele jako važne poruke i božanske informacije koje moramo da znamo.

Direktne poruke

Ovakve poruke dolaze u različitim oblicima i to vrlo direktno. Mogu da se manifestuju kao poruke koje ćete pronaći i pročitati ili čuti u baš određenom momentu kada ste u nekom problemu ili dilemi. Ovo nisu slučajnosti i to je znak da vaši anđeli komuniciraju sa vama.

Nerealne boje i spektakularna svetla

Kada iznenada vidite eksploziju neobičnih boja na neočekivanim mestima, pogotovo ako vidite dugu u vašoj kuhinji ili kupatilu, to anđeli komuniciraju sa vama, piše speakingtree. Sa bojama oblicima i svetlima koja sadrže posebne vibracije dolaze i poruke koje anđeli nama saopštavaju.

Iako o ovakvim pojavama često imamo prilike da slušamo i čitamo, one naučno nisu dokazane i treba ih primati sa određenom skepsom. Ali, u teškim životnim situacijama i problemima ljudima uvek prija da znaju da nisu sami i da nisu napušteni pa tu na scenu stupa verovanje u nepoznate i moćne pojave i sile.

(M.K.)