Najvažnija stvar koju morate da uradite ako želite najbolju pastu na svetu - prvo je stavite u rernu!
15
Možda je u pitanju nešto što će mnogima zvučati čudno, dobićete pastu kakvu u životu niste jeli
Iako je pasta sama po sebi savršena, jedna mala promena može da je učini još boljom.
Pre nego što počnete da je kuvate, prvo je ispecite. Da, dobro ste nas čuli.
Potrebno je da pastu poređate u pleh i pećete maksimalno 10 minuta na temperaturi između 150 i 180 stepeni Celzijusa - ili dok ne postanu zlatne boje.
Potom je stavite u činiju sa vodom kako bi se rehidrirale na nekoliko sati, najbolje je da činija to vreme bude u frižideru.
Zatim je skuvajte kako to i inače činite.
Ako koristite ovu metodu, špagete će dobiti orašast ukus i poprimiće zadimljenu aromu.
Definitivno nešto što vredi probati ako želite da unapredite namirnicu koju su mnogi sigurno u životu jeli nekoliko hiljada puta.
(Telegraf.rs)