Najvažnija stvar koju morate da uradite ako želite najbolju pastu na svetu - prvo je stavite u rernu!

Možda je u pitanju nešto što će mnogima zvučati čudno, dobićete pastu kakvu u životu niste jeli

Iako je pasta sama po sebi savršena, jedna mala promena može da je učini još boljom.

UVREDA ZA PRAVE ITALIJANE: Ako stavljate pastu u ovo jelo - pravite veliku grešku koja može da vas skupo košta

Pre nego što počnete da je kuvate, prvo je ispecite. Da, dobro ste nas čuli.

Potrebno je da pastu poređate u pleh i pećete maksimalno 10 minuta na temperaturi između 150 i 180 stepeni Celzijusa - ili dok ne postanu zlatne boje.

Potom je stavite u činiju sa vodom kako bi se rehidrirale na nekoliko sati, najbolje je da činija to vreme bude u frižideru.

Zatim je skuvajte kako to i inače činite.

Ako koristite ovu metodu, špagete će dobiti orašast ukus i poprimiće zadimljenu aromu.

Definitivno nešto što vredi probati ako želite da unapredite namirnicu koju su mnogi sigurno u životu jeli nekoliko hiljada puta.

(Telegraf.rs)