RADNICI OTKRIVAJU: Redovno koristimo ovaj trik u restoranima brze hrane kako bi vam DALI MANJE POMFRITA
Ako vam se nekada učinilo da ste dobili mnogo manje pomfrita nego što bi trebalo - postoje velike šanse da ste u pravu
Radnici restorana brze hrane su na društvenoj mreži Reddit rešili da otkriju trik koji mnogi koriste kako bi gostima dali manje pomfrita.
Evo zašto su kesice čipsa uvek poluprazne - a u njima nije vazduh, već nešto potpuno drugačije
U pitanju je takozvana tehnika "štipanja" koja gostima krišom daje manje porcije pomfrita.
U iskrenim odgovorima, radnici restorana brze hrane otkrili su da mnogi od njih koriste ovu tehniku kako bi mušterijama davali manje pomfrita.
- Menadžer me jenaučio kako da pravilno uštinem kartonsku kutiju u koju sipamo pomfrit da ona izgleda puna, iako nije. Samo jednom mi se desilo da me je mušterija provalila jer je prosula sav pomfrit i ponovo ga vratila u karton i videla da nije pun - priča jedan od zaposlenih.
Ali ovo nije najgore, mnogi koji nisu hteli da koriste ovu tehniku kako bi restoranu uštedeli novac su smatrani lošim radnicima.
Dakle, sledeći put kada naručite pomfrit, dobro proverite da li ste dobili punu porciju ili vas je neko "uštinuo".
(Telegraf.rs)