Evo zašto bi pred odlazak na put OBAVEZNO trebalo da slikate šporet

Rešite najveći problem koji muči ljude kada krenu na put

Ako istog trenutka kada krenete na put počinjete da brinete da ste zaboravili da isključite određene uređaje - postoji veoma prost trik koji će vam pomoći da ne brinete bespotrebno.

Vozači u Holandiji DESNOM RUKOM otvaraju vrata kada IZLAZE IZ KOLA - i vi ćete kada vidite koliko je to važno

Stavite kesu sa vodom na prozor, ubacite jednu stvar koju svi imaju u kući - i više nikada nećete videti muvu

Pre nego što napustite kuću i krenete naletovanje ili put, slikajte svoj šporet, bojler, utičnice i sve ostale stvari za koje možete da pomislite da ste ih slučajno ostavili uključene.

Ako u nekom trenutku vaš mozak počne da se igra igre "da li sam zaista isključio" - jednostavno pogledajte fotografije na telefonu i bićete sigurni da je sve u potpunom redu i da je bom bezbedan.

Svi ponekada brinemo o tome da li smo isključili sve kućne uređaja kada putujemo na duže, ali i kada krenemo na posao i zbog toga će vam ovaj prost trik pružiti sigurnost da je sve u savršenom redu.

Pritom, na ovaj način ćete steći i dodatnu sigurnost i verovati sebi jer čete nakon određenog vremena prestati da gledate fotografije i biti sigurni da ste uradili sve što treba, a tu je i sam proces slikanja koji je dovoljno komplikovan da ga mozak zapamtiti i neće morati da dodatno proverava sve.

(Telegraf.rs)