Ovi znaci imaju najviše samopouzdanja i svet pod nogama, dok se jedan ističe kao najstidljiviji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jedan znak se ističe sa najmanje samopouzdanja, dok ova četiri vladaju

Foto:Shutterstock

Horoskopski znaci su po mnogo čemu različiti i svaki je jedinstven i bogat različitim osobinama. Ipak, na polju samopouzdanja, snage, a pomalo i ega, pojedini znakovi prednjače.

Ova četiri znaka su zasluženo na ovim pozicijama, jer je njihovo samopouzdanje i jedna od velikih karakteristika. Iako je to nešto čime se sigurno ponose, ovo samopouzdanje često može i da ih košta.

Neki znaci sa ovog spiska, iako žive u superlativu, mogu se "zaneti" u samouverenošću i ostaviti prostora da ih ego sapliće na putu ka uspehu. Dok, sa druge strane, jedan znak koji se ističe kao znak sa najmanje sampouzdanja, to već i sam čini.

1. Lav

Lavovi kao životinje su "kraljevi džungle", pa tako za sebe misle i ovi horoskopski znaci. Ne stide se kada su pod reflektorima, baš naprotiv, oni to doživljavaju kao mesto na kom treba da budu. Znaju da su okrenuti ka sebi, ali u tome uživaju. Iako ih to može koštati u životu, lavovi su osobe koje vole i pomalo rizika. Pošalju poljubac sebi u ogledalo i započnu još jedan dan u kojem će dokazati koliko su puni ponosa.

2. Strelac

Strelac je spreman za diskusiju u bilo koje vreme i sa bilo kim. Mada, može se reći da nije samo diskusija, oni obožavaju iznenadne situacije u kojima će dokazati svoju veliku snalažljivost. Avanturistički duh u kombinaciji sa samopouzdanjem jasno govori da vole da su lideri. Oni su u potrazi da nauče šta god mogu o svetu i sebi, a ako neko ima da im uputi kritiku, potpuno su otvoreni za to.

Foto:Shutterstock

3. Ovan

Ovnovi znaju koliko su neverovatni, i kada im to kažete, složiće se sa vama. Pa, zašto bi lagali? Oni su samopouzdani, energični i avanturistički raspoloženi, a kada ste sa Ovnom, možete biti preplavljeni njihovom pozitivnom i blistavom energijom. Ukoliko primete da vam se ne dopadaju, to je njima pravi izazov koji, naravno, ne odbijaju i trudiće se da vas osvoje.

4. Škorpija

Škorpija je veoma iskrena prema sebi. Oni znaju da izgledaju dobro ili su pametni, ali su takođe svesni svih slabosti ili mana koje mogu imati. Imaju dobru sposobnost da prihvate te stvari i da na njih gledaju kao na plus. Naravno, mogu se previše vezati za nekoga, ali to samo znači da su strastveni.

Znak koji se ističe da ima najmanje samopouzdanja i da sve prihvata kao lični atak jeste Rak. Ovi znakovi su emotivci i vole svoj "ljubičasti balončić", koji ne žele da iko upropasti nekom negativnom energijom. Stidljivost je stalno prisutna kod ovih emotivaca. Više vole da daju na pažnji nego da je dobijaju, prenosi "Yourtango.com".

(Telegraf.rs)