Horoskopski znak koji daje najbolje savete: Uvek optimista, a mudrost lako prenosi na druge

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je to u pitanju vaš horoskopski znak?

Foto: Shutterstock/gpointstudio

Svima se desilo da u jednom trenutku potražimo savet drugih ili da ga pak dobijemo, a da ga nismo ni tražili.

Ponekad nam se on dopadne i pomogne u određenim situacija, a ponekad nam nije drago zbog njega pa se i nadurimo ali često zna da pogodi u centar. Na osnovu iskustava koje doživimo dajemo te savete, a da li znate koji horoskopski znak daje najbolji savet?

Vodeni znaci se često u tim savetima povezuju kroz situaciju, vatreni znaci "potpaljuju" i preuveličavaju svoja iskustva, zemljani znaci uzimaju u obzir uzrok, posledicu i napor, dok vazdušni znaci igraju đavoljeg advokata.

Ipak, prema "NY post", najbolji znak odnosno horoskopski znak od kog ćete dobiti najbolji savet jeste - Strelac.

Uvek optimisti, Strelčevi uvek apeluju na naše najbolje strane, pokušavaju da nam budu anđeli čuvari i brane naša uverenja. Trude se i ulažu u vaš napredak i realno vagaju koja strana je "u pravu" ukoliko se pojave neke dileme.

Pravi su asovi u mudrosti i mogu da stvore rešenje kad svima sve deluje nemoguće. Saveti koje dobijate od njih se rađaju iz ličnog neuspeha, preživljenih iskustava bilo da su prijatna ili ne. Strelac spada u znake koji će najverovatnije teško steći znanje i mudrost, ali će znati da je prenese na druge.

Planeta koja krasi ovaj znak je Jupiter, planeta sreće i energije. Zato on ima sposobnost da nas gura napred kako u poslovnom tako i u privatnom segmentu. Poseduje optimizam kojim se lako okolina može zaraziti, a ujedno je i saosećajan pa stoga ne treba da odbijate savet jednog Strelca.

(Telegraf.rs)