Horoskop za Device za 2023. godinu: Inostranstvo i finansije u fokusu, od proleća ljubavna iskušenja

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Device mogu da očekuju u 2023. godini

Praktične, sistematične, analitične, temeljne i odgovorne osobe rođene u zodijačkom znaku Device u 2023. godini očekuju pozitivne promene na poslovnom i emotivnom planu.

Posao

- Profesionalno, očekuje ih mnogo manje problema nego u prethodnom periodu - kaže za Telegraf.rs astrolog Dušan Cincović.

- Device će imati mnoštvo konstruktivnih ideja koje mogu da im donesu ugovaranje dugoročnih uspešnih poslova. Iako već duže vreme imaju utisak da njihov rad nije adekvatno materijalno vrednovan, okolnosti se sada menjaju. Nova iskustva, spoznaje i kontakti unaprediće njihovo poslovanje, pogotovo od sredine maja.

Osobe rođene u ovom zemljanom znaku 2023. godinu obeležiće izuzetno uspešna saradnja sa inostranstvom. Mnogo će putovati, ali i biti profesionalno angažovane na destinacijama koje su udaljene od njihovog mesta stanovanja ili će sarađivati sa osobama koje žive u drugim državama.

- Privatnici će biti veoma uspešni, naročito u drugoj polovini godine - najavljuje astrolog Cincović.

Ljubav

Od marta, planeta Saturn se nalazi u polju braka i odnosa u Ribama, što osobama rođenim u znaku Device može da donese brojna iskušenja.

- U određenim vezama biće prisutno intenzivno zasićenje, nezainteresovanost i rezervisanost, kao i distanciranje, a uz duže prisutnu neiskrenost može da dođe do završetka tih veza. Ali, energetski pozitivan uticaj doneće Jupiter u Biku od sredine maja, pa će se okolnosti promeniti, krize će biti prevaziđene, a racionalno sagledavanje uticaće na stabilnost i poverenje. Device će imati veoma jaku podršku partnera - najavljuje astrolog.

Za one Device koje su usamljene takođe stižu lepe vesti. Nove ljubavi moguće su u februaru i oktobru.

Astrolog Cincović podseća da bi većina Devica trebalo da ispolji više samopouzdanja, naročito u neizvesnim i neočekivanim životnim okolnostima.

(Telegraf.rs)