Horoskop za Lava za 2023. godinu: Doba zaslužene slave, prosperiteta i lepih trenutaka u ljubavi

Astrolog Dušan Cincović za Telegraf najavljuje šta osobe rođene u znaku Lava mogu da očekuju u 2023. godini

Posle energetski teške i izazovne 2022. godine, predstojećih 12 meseci za osobe rođene u zodijačkom znaku Lava biće daleko bolji i kvalitetniji na svim poljima.

Kako za Telegraf.rs najavljuje astrolog Dušan Cincović, 2023. godina biće godina revitalizacije koja je Lavovima i te kako potrebna.

Posao

- Profesionalna saradnja biće veoma uspešna - najavljuje astrolog Cincović.

- Pred vama su novi perspektivni budući projekti, čak i neplanirana angažovanja, što sve zahteva optimalnu organizaciju vaših aktivnosti.

Od sredine maja Jupiter će biti u polju karijere osoba rođenih u znaku Lava, pa će doneti značajne promene u poslu i po pitanju statusa. Reč je, ističe astrolog Cincović, o pozitivnim promenama koje nisu mogle da se dese ranije, iako su Lavovi možda imali utisak da su ih odavno zaslužili.

Finansije će biti stabilne, a kako godina bude odmicala, tako postoji mogućnost bolje situacije na ovom polju ukoliko Lavovi na vreme regulišu neka zaostala dugovanja.

Transformacija

Polje privatnih i poslovnih odnosa biće od marta 2023. oslobođeno ograničenja i zasićenja.

- Konačno ćete ispratiti Saturna i na kratko pozdraviti tranzitnog Plutona u Vodoliji, što će neminovno doneti određenu transformaciju i u načinu ispoljavanja sebe u partnerstvu i u javnosti. Lakše ćete sagledavati druge i preciznije ćete definisati svoje potrebe, kako partnerske, tako i profesionalne, ortačke i emotivne - najavljuje astrolog.

Ljubav

Sa tranzitnom Venerom u Lavu tokom četiri meseca 2023. osobe rođene u znaku Lava doživeće mnoga strasna uzbuđenja, zadovoljstva i iskušenja.

- Bićete u svom elementu, a vedrina, privlačnost, humor i harizma obezbediće vam da uvek budete u centru interesovanja - kaže astrolog Cincović.

Stalno odlagani prioritet Lavova kako da odvoje slobodno vreme da se odmore, relaksiraju ili odu na kraće putovanje ove godine konačno će doći na dnevni red.

(Telegraf.rs)