Izazovni astrološki aspekti traže da budemo strpljivi: Jedan dan ove sedmice je posebno rizičan

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

Foto: Shutterstock

Poslednji dan meseca oktobra, ponedeljak, donosi promene na kolektivnom nivou. Možemo očekivati izmene u zakonu.

Pre podne je dobro prihvatiti se najtežih zadataka i obaveza. Imaćete fokus i disciplinu da istrajete u svojim poduhvatima. Emotivno možete osećati hladnoću i usamljenost, kao i distancu u odnosima. Najvažnije je ne predavati se osećanjima i ne reagovati. Najbolje je povući se i biti vredan, bez očekivanja komfora i lakoće. Možete biti zabrinuti i okupirani nekim izazovima.

U popodnevnim časovima Mesec prelazi u znak Vodolije, odakle će imati izazovan aspekt prema Merkuru, što može dovesti do verbalnih sukoba i nesporazuma, kao i do pojave uznemiravajućih vesti.

Utorak je izazovan dan koji može obilovati neočekivanim dešavanjima. Mesec će imati napete aspekte prema Suncu, Veneri i Uranu, što će doneti prilagođavanje u odnosima, u polju novca i ključnih životnih oblasti. Emotivni odnosi prolaziće trzavice i potrebu za slobodom. Nije vreme za rizična novčana ulaganja.

Osetićete nesklad između uma i tela. Situacije kroz koje budete prolazili donosiće vam nezadovoljstvo i nedovoljnost. Kao da je sve polovično, odnosno da dobijate nešto sa jedne strane, a sa druge gubite. Ovog dana nije dobro držati se striktno svojih planova i ispoljavati rigidnost, jer je energija podložna promenama. Imaćete otpor prema autoritetu i nametnutim stavovima i ograničenjima. Jaka je potreba za slobodom. Nervoza i stres.

U sredu budite opušteni, zabavljajte se i u komunikaciji sa drugima budite lagani. Idealan je dan za razvoj i pokretanje originalnih ideja i projekata. Budite deo tima i društvenih grupacija istomišljenika. Budite aktivni na drustvenim mrežama i propagandi na internetu.

Ovaj aspekt može doneti i pobune i štrajkove nekih grupacija. Očekuje vas dosta živopisne komunikacije i nalet ideja. Budite fizički aktivni. U večernjim časovima osetićete promenu energije.

Četvrtak je dan za razvoj sopstvene intuicije. Iako možete imati dosta obaveza, kretanja i komunikacije, odluke donosite iz srca i po osećaju, a ne racionalno. Možete dobiti dobre vesti ovog dana. Idealno je za plasiranje proizvoda ili knjige.

Foto: Profimedia

Dan je dobar za zaljubljene, ali i za polje kreativnosti i umetnosti. Pripremite romantično veče ili idete na spa-tretmane. Možete organizovati putovanja, posebno u egzotične krajeve. Povoljno je za inostranstvo, kao i za plasman proizvoda na strano tržište.

U petak je važno biti opušten i otvoren za promene, nalet inspiracije i kreativnosti. Ne insistirajte na nekim bitnim odgovorima i razgovorima, jer vrlo lako može doći do nesporazuma. U sredini dana su mogući konflikti i svađe, svakako oko nekih starih nezavršenih pitanja. Verski ratovi i okršaji u ime nekih uverenja i stavova.

Imunitet je slabiji i osetljiv na viruse i prehlade. Dan je idealan za kreativne ideje, velike planove i vizije. Možete dobiti neke važne prilike za ekspanziju, poklone ili novac.

Subota je jedan od najizazovnijih dana ove nedelje. Mesec je u impulsivnom znaku Ovna, pa je energija zapaljiva i lako se upada u borbe. Ovog dana je Venera u opoziciji sa Uranom, što će doneti sukob kroz jedan odnos u toku dana. Biće potrebno spojiti velike suprotnosti da bi se održao balans, koji je svakako veoma narušen ovog dana. Lako može doći do prekida veze ili razvoda.

Foto-ilustracija: Shutterstock

Polje novca i zajedničke imovine, kao i posesivnost i ljubomora biće izvor svađe u odnosima. Ako ste želeli već duže vreme da prekinete odnos koji vam ne odgovara, ovaj aspekt će vas podržati. Odnosi koji započinju ovog dana nailaze na prepreke i nestabilnost. Potpuno neočekivano možete ući u odnos sa osobom koju uopšte niste mogli da zamislite.

Nedelju završite veoma aktivno i dinamično. Dobro se organizujte i stavite zahtevne ciljeve i obaveze. Kanališite energiju u pravcu konkretizacije i inicijative. U suprotnom dolazi do destrukcije i sukoba. Svakako izbegavajte nasilne ljude i opasne situacije. Dobro je otići u dužu šetnju, planinarenje, trčanje ili vožnju bicikla.

Autor: Jasmina Mitrović

Video: HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Saznajte šta čeka svaki znak

(Telegraf.rs)