Sunce trigon Jupiter: Početak avgusta obeležen lepim aspektom, ali oprez je neophodan

Jupiter, srećna planeta, planeta mudrosti, prosperiteta i optimizma, poslaće snagu i rasplamsati energiju, sjaj i sunca u Lavu

Foto: Pixabay

Sunce kao prirodni vladar petog polja i Jupiter kao vladalac devetog prirodnog polja biće u lepom aspektu 1. i 2. avgusta. Njegov uticaj ćemo osetiti i nekoliko dana posle.

Sunce iz znaka Lava, koje nam daje optimizam, veru u sebe i povećanu aktivnost, primaće snagu i proširice sve gorenavedeno. Dosta želja za druženjem, izlascima kao i putovanjima. Jupiter - srećna planeta, planeta mudrosti, prosperiteta i optimizma, poslaće snagu i rasplamsati energiju i sjaj sunca u Lavu.

Sam aspekt govori o pozitivnim dešavanjima koje mnogi mogu iskoristiti, ako budu reagovali pametni i inteligentno. Sunce je u svom sedištu i tera nas da budemo u centru dešavanja. Nekako aktivira nas da uzmemo sudbinu u svoje ruke. A Jupiter sve ovo može podići na viši nivo.

Dakle, pokušajmo da iskoristimo sve benefite ovog aspekta. Savetujem samo na blagi oprez zato što je Jupiter u znaku Ovna i može nas više stimulisati na avanture i energiju nam rasplamsati u smeru impulsivnosti i netolerancije.

Budite oprezni kada je trošenje novca u pitanju. Pokušajmo da iskoristimo ovaj aspekt u pozitivnom smislu.

Naglašena su putovanja, duhovnost i ljubav. Pomoć koja vam je potrebna potražite od ljudi na položaju. Svi koji sarađuju sa inostranstvom imaće priliku da realizuju neke planove. Ovih dana se aktivirajte, postoji mogućnost realizacije mnogih ideja i zamisli.

Naravno, moram naglasiti da zbog drugih aspekata koji su na snazi ovo može doneti i širenje manje lepih stvari. Zato ovih dana, dok je na snazi Sunce u Trigonu sa Jupiterom, dajmo sebi šansu i iskoristimo sve u najboljem mogućem smislu.

Najviše benefita od ovog aspekta će imati Ovnovi Lavovi, Strelčevi i Vodolije.

(Telegraf.rs)