Stižu dani visokog napona: Dobro pazite šta pričate i oslonite se na intuiciju

Astrolog Jasmina Mitrović predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

Foto:Pixabay

Ponedeljak započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Blizanaca, što najavljuje sedmicu, ali i dan koji će obilovati komunikacijom.

Ono što je povoljno ovog dana jeste potpisivati ugovore, započeti dugoročne projekte i saradnje.

Mnogi planovi započeti ovog dana imaju tendenciju da traju u vremenu. Oprez se preporučuje prilikom detalja i sitnica na koje treba obratiti pažnju. Ukoliko ugovor ne pročitate dovoljno dobro, možete potpisati nešto čime nećete biti u potpunosti zadovoljni.

Obratite pažnju i u toku razgovorima da budete dovoljno jasni i precizni, a sa druge strane i vi možete nešto pogrešno protumačiti ili razumeti sagovornika.

Ovog dana imamo kvadrat između Venere i Jupitera, što donosi previše trošenja novca, ili ćete imati neke neplanirane izdatke. Potreba za uživanjem i hedonizmom je naglašenija, pa se i apetiti povećavaju i skloniji ste preterivanju u bilo čemu. Moguća su manja razočarenja zbog neispunjenih obećanja ili očekivanja.

Od utorka Mesec je već u znaku Raka, što donosi aktivaciju polja porodice i pitanja selidbi, nekretnina ili privatnog biznisa. Postajemo emotivniji i reagujemo mnogo burnije. Lep aspekt između Meseca i Venere donosi susrete sa ljudima koje volite, porodična okupljanja, vesti o trudnoći ili ozvaničenju veze. Iskoristite ovaj lep aspekt da organizujete druženje u svom domu. Prijaće vam priprema hrane za vaše prijatelje i porodicu.

Neko će proslaviti useljenje ili kupovinu nekretnine. Ipak, pripazite ovog dana zbog izazovnog aspekta između Merkura i Marsa, koji donosi svađe i konflikte, posebno u večernjim časovima. Ukoliko se budete tvrdoglavo držali svojih principa neko će vas iznervirati, jer će aktivirati vaše nesvesne programe. Ako ostanete fleksibilni, možete od osobe koja će vam biti neprijatna u toku ovog dana stvoriti bliskost.

Sreda može biti veoma kvalitetan dan ukoliko se malo povučete i ne insistirate na nekoj prevelikoj komunikaciji. Prijaće vam da se malo distancirate od ljudi. Možete biti produktivni ukoliko imate privatan biznis ili radite od kuće. Dosta poslova možete završiti ovog dana, energija vam je posebno usmerena na porodične obaveze.

Prijao bi vam odmor pored neke vode. Budite obazrivi prema svom zdravlju, imunitetu, posebno prema stomaku. Ovog dana možete pokrenuti važne promene, posebno ukoliko želite da menjate mesto stanovanja ili idete u inostranstvo. Snovi, vizije i intuicija su posebno naglašeni ovog dana.

U četvrtak imamo mlad mesec u znaku Lava, koji vam može biti vetar u jedra za sve vaše važne projekte koji se tiču promocije ličnosti, identiteta, brenda i veće vidljivosti. Možete tražiti povećanje plate, bolju poziciju, više odmora i zabave za sebe.

Mlad mesec ima podršku Jupitera, što će doneti sjajne prilike za ekspanziju vaših planova i ideja, nakon čega se istog dana Jupiter okreće u retrogradnom hodu, što će doneti stare projekte na repertoar. Vratićete se u planove koje ste imali u nekom prethodnom periodu i koji su bili u nekoj vrsti stagnacije.

Foto: Pixabay

Merkur u izazovnom aspektu sa Uranom ovog dana donosi izazove u polju komunikacije, transporta, dokumentacije. Ovaj aspekt donosi stres i nervozu, kao i značajne promene vaših planova zbog nepredviđenih i neočekivanih dešavanja. Neka informacija ili činjenica vas može šokirati. Fokusirajte se na svoju jasnu viziju koju ćete pokrenuti od ovog dana.

Petak rezervišite za zabavu, druženje, izlazak u polje javnosti. Možete objaviti neki projekat, plasirati brend ili održati predavanje većem broju ljudi. Ipak, izazovni aspekti Meseca sa Marsom i Uranom mogu dovesti do nesporazuma i konflikata, povreda i stresa. Ako se čvrsto držite svojih stavova i određenih rutina, ovaj dan vam može biti veoma naporan.

Subota donosi važne informacije, ali i razgovore koje možete voditi. I dalje je naglašena energija uspeha, veće vidljivosti i popularnosti, što treba iskoristiti za promociju sebe ili svog proizvoda.

Izazovan aspekt sa Saturnom dovodi do stagnacije i zastoja u nekim aspektima. Sa izvesnom osobom dolazi do problema u komunikaciji, što može rezultirati prekidom kontakta. Neke vaše misli i brige vas posebno opterećuju. Osećate da nešto staro trebate otpustiti da biste započeli nešto novo.

Foto: Pixabay

U nedelju ste okupirani poslom, ali i zdravljem i čistoćom. Mesec je u znaku Device, što aktivira vaš perfekcionizam, radoholičaratvo i kriticizam. Primećujete sve i svašta, posebno vam upadaju u oči detalji i sitnice vam lako mogu ići na nerve. Posvetite ovaj dan raspremanju svog stambenog ili poslovnog prostora, raščistite nered, pobacajte stare stvari i papire.

Merkur u kvadratu sa Saturnom donosi brige, okupiranost ozbiljnim temama, strahovima ili nečijim zdravstvenim stanjem. Događaju se greške, kvarovi i zastoji u komunikaciji i saobraćaju. Ovaj dan je najbolje posvetiti radu i zahtevnim obavezama, jer nema puno zadovoljstva i uživanja. Čak i ako budete imali priliku za opuštanje neće vam polaziti za rukom, jer će vam se motati po glavi ono što trebate da završite.

Ove sedmice posebno su prozvani Blizanci i Device, u znaku ili podznaku.

Autor: Jasmina Mitrović

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.