NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje preokret u karijeri, Rakovima vlada strast

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se!

Foto:Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog Aleksandra Bjeljac predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

Budite spremni za nove izazove.

OVAN

POSAO: Pravo vreme za pregovore i pokretanje novih ideja. Kraj nedelje može doneti realizaciju, a i energiju koja će vas pokrenuti i doneti uspeh na ovom polju.

LJUBAV: Slobodni, moguća su poznanstva preko društvenih mreža ili vraćanje starih emocija. Možete biti pomalo tajnoviti ili skrivati emocije. Zauzeti, obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Problem sa koštanim sistemom i zglobovima. Oslabljena cirkulacija, više odmarajte.

BIK

POSAO: Vreme kada se mnoge stvari na polju posla konačno moraju realizovati. Moguće razmišljanje i započinjanje nekog partnerskog posla koji će uroditi plodom.

LJUBAV: Neko prijateljstvo se može pretvoriti u emociju. Zauzeti, više pažnje posvetite partneru i pokušajte da se opustite od svakodnevnih problema.

ZDRAVLJE: Problem sa varenjem. Obratite pažnju na ishranu i hormonalni status.

Foto:Pixabay

BLIZANCI

POSAO: Veliki preokreti na polju karijere. Bićete kreativniji, razmišljaćete o novinama na ovom polju. Energija vam se vraća.

LJUBAV: Moguće da vam pažnju privlači neko ko nije trenutno blizu vas. Zauzeti planiraju put sa voljenom osobom. Lepa nedelja je pred vama.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa donjim delom stomaka. Ženski predstavnici ovog znaka, obratite pažnju na reproduktivne organe.

RAK

POSAO: Bićete puni energije, ali izbegavajte sukobe sa kolegama. Moguće promene nabolje kada je vaš status u pitanju. Bolja zarada.

LJUBAV: Dosta strasti i pomalo nemira. Izbegavajte sukobe i vraćanje u prošlost. Moguća pojava neke zanimljive osobe u vašem životu.

ZDRAVLJE: Više se odmarajte, obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

LAV

POSAO: Nemojte dozvoliti da dođete u sukob sa nadređenima. Vreme je da u ovoj nedelji radite na sebi i rezultati neće izostati.

LJUBAV: Oprez od sukoba ili vraćanje nekih starih obrazaca. Sada je vreme da sve kvalitetne veze učvrstite, a sve loše privedete kraju.

ZDRAVLJE: Oprez na kardiovaskularni sistem, pritisak. Više se odmarajte.

DEVICA

POSAO: Pokretanje svega što ste dugo planirali. Moguća saradnja sa inostranstvom, kao i poslovni putevi.

LJUBAV: Lepa nedelja kada su emocije u pitanju. Pojava neke zanimljive osobe iz vašeg okruženja. A i pojava ili razmišljanja o osobi iz prošlosti. Zauzeti, stabilizacija odnosa.

ZDRAVLJE: Moguća prisutna tenzija i nervoza. Kao i povremene glavobolje. Odmarajte se i slobodno vreme provodite u prirodi.

VAGA

POSAO: Period koji donosi pokretanje poslova i popularnost. Vreme je da se mnoge stvari pokrenu, a vi budete zadovoljni saradnjom i svojim radom. Nagrada sledi.

LJUBAV: Bićete zadovoljni. Pojava nekog iz prošlosti, ali i neka lepa poznanstva na mestima zabave. Zauzetima planiranje budućnosti i boljitak zajedničkog života.

ZDRAVLJE: Više spavaje, odmarajte se. Možete biti pomalo uznemireni.

ŠKORPIJA

POSAO: Vraća vam se energija. Neki imaju mogućnost i planove za privatan posao. Izbevavajte sukobe sa kolegama i obratite pažnju na izgovorene reči.

LJUBAV: Neko iz vašeg okruženja može vam privući pažnju. Lepa nedelja je pred vama. Uživajte sa voljenom osobom i planirajte budućnost.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom i prolaznom prehladom. Obratite pažnju na ishranu.

STRELAC

POSAO: Bićete puni energije, posao i pregovori su pred vama. Planiranje bitne promene koja će uslediti u narednom periodu.

LJUBAV: Slobodni, više druženja, flerta. Zauzeti, potrudite se da učvrstite odnos i poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa snom, kao i manji problemi u varenju. Oprez na ishranu.

Foto:Pixabay

JARAC

POSAO: Sada je vreme da pokrenete i iskoristite sve mogućnosti koje vam budu ponuđene. Pojava osobe koja će podržati vaše ideje. Samo ostanite odlučni u svojim idejama i radu. Uspeh predstoji.

LJUBAV: Pojava nekog sa kraćeg puta ili planiranje odlaska na lep izlet koji će vama i vašoj voljenoj osobi mnogo prijati. Više komunikacije sa zanimljivim osobama.

ZDRAVLJE: Osećate umor, više se odmarajte. Pokušajte da izbegavate nervozu. Provodite vreme u prirodi.

VODOLIJA

POSAO: Pokretanje i realizacija vaših planova. Izbegavajte sukobe na poslu. Moguća promena nabolje, kao i neki bitni pregovori.

LJUBAV: Ne ulazite u sukob sa voljenom osobom. Razumevanje neka vam bude prioritet. Vreme provodite na zanimljivim mestima i u prijatnom okruženju. Moguća pojava osobe iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na ishranu, na sve što unosite u organizam. Mogući problemi sa probavom.

RIBE

POSAO: Konačno kreće period realizacije svega što će vas dodatno motivisati. Bićete zadovoljniji. Vaši planovi idu uzlaznom putanjom.

LJUBAV: Ova nedelja ne donosi bitne promene, ali vi se osećate lepo. Moguća sanjarenja ili bitna sećanja. Nova ljubav vam se smeši. Zauzeti, uživajte u lepim trenucima sa voljenom osobom.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro. Snaga vam se polako vraća. Više odmarajte.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

Video: Ovo je pet horoskopskih znakova čije su žene najžešće i mentalno najjače!

(Telegraf.rs)