DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART: Device uživaju s voljenim osobama, Lav završava manje poslove

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Foto: Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

Astrolog Olga Savić

OVAN

Eto i nedelje i trenutka za plandovanje i uživanciju. Doduše, vaš odmor je aktivni odmor, a čini mi se da vi pod tim podrazumevate da provedete ceo dan sa voljenom osobom ili sa prijateljima. Gde god da odete - biće vam dobro.

BIK

I vama su danas samo ljubavne zanimacije i voljena osoba na pameti. Ovaj dan svakako iskoristite u tom smeru, jer je i strast naglašena, ali i romantika i senzualnost. Sa voljenom osobom provedite nezaboravne trenutke.

BLIZANCI

Ukoliko ste već rekli da ćete se videti sa nekim ljudima, nema smisla da odustajete ili odlažete. Potrudićete se, ako je neka društvena obaveza u pitanju, da to zbrzate i obavite što je pre moguće. A onda da odete svojim putem...

Foto:Pixabay

RAK

Danas batalite sve ostalo i posvetite se partneru. Ako ste usamljeni, odličan je trenutak i da upoznate nekog novog u izlasku, zabavi, sa prijateljima. Samo je problematično to što ćete se pre uvući u avanturu nego u pravu ljubavnu priču.

LAV

Imate vi dosta toga da sređujete po kući i oko kuće. Neki manji poslovi samo vas čekaju. Doduše, dobro ste raspoloženi, pa ćete se baciti na posao. A u večernjim satima - partnera pod ruku, pa u provod i uživanciju.

DEVICA

Vama su danas najvažniji odnosi. Sa prijateljima, sa članovima porodice, sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Želite da im se posvetite u potpunosti. Sa uživanjem ćete provesti svoje vreme sa ljudima koji su vam dragi.

VAGA

Danas ste više nego voljni za zabavu, za opuštanje, za okrenutost ka lepšoj strani života. Izaći ćete sa društvom i provesti lepe zajedničke momente. Ili ćete se posvetiti pak flertovanju i zavođenju svih koji dođu u vašu blizinu.

ŠKORPIJA

Danas vas mesto ne drži. Vi biste da skitate, da lutate, da budete u pokretu. Pojedini će otići na rekreaciju, na vežbanje. Drugi će pak sa članovima porodice ili prijateljima potražiti zabavu. Dan aktivnosti i lepih dešavanja.

STRELAC

Poprilično ste se umorili od svih dešavanja tokom protekle sedmice. Ili ćete se osamiti, povući u sebe i biti zadubljeni u misli ili ćete u društvu biti pomalo ćutljivi i daleki. Osećate se dobro, samo vam je potrebno da saberete misli.

Foto: Pixabay

JARAC

Ovo je dan kada možete mnogo toga uraditi, posebno u relacijama koje su vam trenutno više nego bitne - u emotivnim i porodičnim. Ako ste zainteresovani za nekog, vreme je da prestanete da se dopisujete i da konačno ugovorite susret.

VODOLIJA

Koliko god se vi trudite da budete mirni i stabilni, non stop vam neko unosi nervozu. Pravi savet za vas danas bi bio da se posvetite onome što trenutno zanemarujete – a to je članovima svoje porodice. Tu je pravo mesto opuštanja za vas.

RIBE

Mnogo planova. Rešili ste da neke stvari završite, i to ćete i uraditi. Rešili ste da se vidite sa prijateljima – i to je obavljeno. Rešili ste da svoje vreme posvetite i voljenoj osobi – e, za to ćete izdvojiti veći deo dana. Zaslužili ste, nauživajte se.

www.venerasapapilotnom.com

(Telegraf.rs)