Pun Mesec u Devici, vreme je za analiziranje: Posebno izazovan period za ova 2 horoskopska znaka

Pun Mesec u Devici najpovoljnije će delovati na Bikove, Jarčeve, Škorpije i Rakove

Foto: Tanjug/AP

U petak 18. marta od 20.15 časova pun Mesec ulazi u znak Device, znak kojim vlada Merkur i koji spada u pametne, elokventne i analitične zankove.

Devica je znak za lečenje, isceljivanje i sada, u ovom periodu, možemo raditi na ozdravljenju ili isceljenju neke blesti, odnosa, lošeg obrasca ponašanja, osobine ili navike.

Ona je znak pročišćenja, devičanske čistoće, pa možemo i fizički pospremati i čistiti prostor, ali i energetski. Pun Mesec u Devici najpovoljnije će delovati na Bikove, Jarčeve, Škorpije i Rakove, najizazovniji će biti za Blizance i Strelčeve, a najveći uticaj će imati na Device i Ribe.

Devica voli da se preispituje, analizira i ide do najsitnijih detalja, pa ako uoči neslaganje ili nesavršenstvo u nečemu, odmah se baca na trening i usavršavanje. Zato je ovaj pun Mesec odličan period za usavršavanje neke veštine.

Dovedite sebe i svoje potencijale do punog sjaja, izvucite najbolje od sebe.

Ovi si dani idealni za čišćenje stana, a nisu vam potrebne neke komplikovane metode. Dovoljno je da upalite mirisne štapiće ili zamirišete prostor eteričnim uljima.

Devica je znak životinja, posebno kućnih ljubimaca, pa se ovaj puni Mesec na duhovnom planu može iskoristiti da se povežemo sa životinjama.

O čemu je zapravo reč? Životinjski vodič je neka životinja koja nam se sama ukaže u stvarnom svetu ili u viziji ili u izvlačenju karata. Ona ima određenu simboliku i značenje sa kojima se mi onda povezujemo. Na primer, ako nam se ukaže labud – on označava sreću u ljubavi, vrana – ona označava mudrost i učenje, mačka – spretnost, samostalnost i samodostatnost, pas – vernost i prijateljstvo.

Kad je pun Mesec, tada su Sunce i Mesec uvek u suprotnim znakovima – u ovom slučaju Sunce je u Ribama, a Mesec u Devici. Ribe su izrazito nematerijalan i duhovni znak, dok je Devica praktičan zemljani znak.

Povezivanje ova dva znaka znači zapravo spuštanje nekih duhovnih kvaliteta u svakodnevni život.

Video: Pogodite ko su? Flertuju pomoću urina na gadan način, a u njima je stvoren neizlečivi virus HIV

(Telegraf.rs)