MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2022: Strelac na meti provokacija na poslu, Ribe na pragu romanse

Pogledajte šta su vam zvezde predvidele za februar

Foto: Shutterstock

Mesečni horoskop vam poručuje da se opustite i prepustite uživanju.

www.astrousluge.com

OVAN

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Sada je vreme da krenete putem samoefikasnosti. To će poboljšati vašu volju i motivaciju i pomoći vam da budete kreativniji. Birajte kome ćete činiti usluge. Mnogi Ovnovi koji rade u državnoj službi verovatno će biti premešteni u ovom mesecu. Iako vam se na početku to neće dopasti, ovaj transfer će vam biti povoljan u budućnosti. Zato prihvatite sve što vam se sada ponudi i ubrzo ćete videti benefite. Takođe, u kancelarijskom prostoru biće vam predato više odgovornosti preko kojih će vas testirati.

LJUBAV: Početak meseca nije obećavajući u smislu bračnog života. Bilo kakve nevolje u protekloj godini nastaviće da vas proganjaju u prvim danima februara. Biće agresije, nedostatka harmonije i pojačanih svađa između parova. Ako odlučite da radite na svojoj vezi kao zreo par, primetićete da se mir i spokoj vraćaju u vaš bračni život. Poverićete se svom životnom partneru i druženje sa njim će vam dati dobro iskustvo.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

BIK

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Iako se u početku meseca možete osećati ranjivo, takvo stanje neće potrajati. Sada bi trebalo da se više angažujete u postizanju profesionalnih ciljeva, jer ćete osetiti poboljšanje finansija. Ako ste vlasnik preduzeća, ne očekujte veće promene tokom meseca, mada vam se poslovi pozitivno odvijaju. Krajem meseca mogu se pojaviti neki problemi u poslovanju, ali oni nisu nerešivi.

LJUBAV: Ovog meseca mogući su usponi i padovi u bračnom životu. Uticaj treće osobe takođe može doprineti plamenu besa i nepoverenja. Zato je najbolje da pokušate da ostanete bliski i podrška jednom drugom. Mesec je veoma povoljan za putovanja, pa možete pokušati da odete zajedno na odmor. Ako već neko vreme planirate bebu, sada intenzivno poradite na proširenju porodice.

ZDRAVLJE: Osetljiv respiratorni sistem.

BLIZANCI

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Ovog meseca ćete biti puni samopouzdanja, ali pazite da vas to ne zavara. Uverite se da se ne upuštate u posao sa osobom koja je neozbiljna, koja vam ne uliva poverenje. Ako to uradite, samo ćete preuveličati svoje nevolje. Vodite računa da ne gubite tempo, da maksimalno iskoristite svoje vreme i da budete bolji u poslovanju.

LJUBAV: U ljubavi morate biti strpljivi sa nekim ko vam se dopada. Morate praktično da sagledate sve opcije i stvari koje su pred vama, a ne samo da se zaljubite bez vizije o tome kako planirate vezu u budućnosti. Ova praktičnost će vam pomoći u donošenju boljih ljubavnih izbora. Ako planirate da se venčate sa svojim partnerom, sada je prilika da mu saopštite svoje namere.

Ako ste slobodni i neko vam se sviđa, stavite mu to do znanja u drugoj polovini meseca.

ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

RAK

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Za Rakove mesec može doneti više problema. Neki od vas mogu snažno osećati da moraju da napuste profesiju kojom se bave, ali ne bi trebalo. Horoskop karijere predviđa da je sve to prolazan osećaj, a ako se odlučite na brzinu, možda ćete kasnije požaliti. Druga polovina meseca biće odlična za ljude koji su tek ušli u profesionalni svet. Dobićete ohrabrenje, zahvalnost i podršku od svojih kolega i privući ćete sjajne projekte i poslove.

LJUBAV: Šta je ljubav bez prepreka? Ništa! Vreme će biti sjajno za vas, ali situacije bi vam mogle doneti prepreke na putu ljubavi, da vidite da li ste i dalje u potpunosti dušom i telom u svojoj vezi ili ne. Stoga, oni koji imaju nekog posebnog u životu, trebalo bi da se pobrinu da ne izgube smirenost i razum kada se nose sa svađama i problemima. Doći će i romantična vremena. Neki od vas bi takođe mogli doživeti nekoliko iznenađenja od svojih najmilijih. Međutim, ako ih ne ocenite dobro, mogli biste da budete duboko povređeni i razočarani.

ZDRAVLJE: Više odmarajte.

LAV

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Ukoliko ste u privatnom biznisu, možete da očekujete dobre partnerske ponude i ponude za proširenje posla u drugoj polovini meseca. Planetarni aspekti podržavaju Lavove koji planiraju da se upuste u nove poduhvate, kao i one koji su željni promena na radnom mestu. Pred vama je dobar mesec na ovom polju.

LJUBAV: Slobodni koji vole da izlaze mogli bi da upoznaju nekoga sa kim će poželeti da postanu bliski. Prilično su velike šanse da se to dogodi u ovom mesecu. Oni koji se suočavaju sa teškim periodom u svojoj vezi konačno će moći da odahnu. Tenzije će se smiriti i više ćete verovati svom partneru.

ZDRAVLJE: Izbegavajte zadimljene i zagušljive prostorije.

DEVICA

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Čini se da ste "zaglavljeni" na poslu, bez velikog napretka. Ovaj aspekt će se promeniti krajem meseca. Ako pokušate da pronađete novi posao, najverovatnije ćete dobiti poštenu ponudu. Ovo će višestruko povećati vaše samopouzdanje. S druge strane, ako donesete odluku da ne napustite postojeći posao, onda ćete uskoro biti nagrađeni na radnom mestu. Ali, moraćete više da radite.

LJUBAV: Uspećete da održite ravnotežu u svom ljubavnom životu, bez obzira na neke nepovoljne okolnosti koje će iznenađivati i vas i partnera. Unećete dosta romantike u svoj život. Predložite voljenoj osobi zajedničko putovanje. Device koje su u braku trebalo bi da obrate pažnju na zdravlje svog partnera.

ZDRAVLJE: Variranje kilaže.

VAGA

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Ako ste vlasnik preduzeća, očekujte napredak. Svoj posao ćete shvatiti veoma ozbiljno i tako ćete moći da ostvarite nova ulaganja. Ukoliko budete imali problema u smislu gubitka, tokom meseca će se oni znatno smanjiti. Ukoliko ste zaposleni, možda će vam biti teško da se fokusirate na poslovne zadatke. Potrudite se da budete koncentrisani i da zaduženja koja su vam poverena ne shvatate olako.

LJUBAV: Ako ste već zaljubljeni, tokom februara dolazi do povećanja nivoa poverenja u partnerskim odnosima. Partner i vi ćete aktivno učestvovati u stvaranju bolje veze. Ako ste slobodni i tražite partnera, onda morate da menjate kriterijume. Pokušajte da upoznate nove ljude preko društvenih mreža. Nekim Vagama je aspektovana mogućnost tajne veze sa osobom koju poznajete preko posla. Dobro razmislite pre no što se upustite u tu vezu.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa kožom. Obratite se dermatologu.

ŠKORPIJA

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Ako želite da promenite posao, možete to učiniti od marta pa nadalje, sada nije povoljan trenutak. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, postoje brojne šanse za ulaganja. U ovom mesecu možete pokušati da sami sklapate nove partnerske ugovore. Budite oprezni i pazite da vam neko ne obeća više nego što realno može da ispuni.

LJUBAV: Nesporazumi u vašoj vezi mogu se pojaviti zbog uticaja treće osobe. Na sreću, to neće biti trajnog karaktera. Razgovarajte sa "drugom polovinom" i razrešite sve nedoumice i probleme. Pažljivo birajte reči. Slobodne Škorpije već duže vreme se ustručavaju da pokažu naklonost osobi koja im se dopada. Sada je vreme da budete direktni - planete će vas podržati u tome.

ZDRAVLJE: Budite fizički aktivniji.

STRELAC

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Budite strpljivi na radnom mestu i ne povlačite poteze koje prethodno niste dobro razmotrili iz svih uglova. Neko uporno želi da vas isprovocira kako biste napravili grešku, a samim tim i da vam napravi problem na poslu. Zbog loše atmosfere u radnom okruženju i tenzije kojoj ste izloženi osećate se iscrpljeno.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku ili dugoj vezi, ovog meseca verovaćete jedno drugom više nego ikada. Ako ste nedavno započeli vezu, razočarani ste u "drugu polovinu" i razmišljate o raskidu. Savet je da se čvrsto držite rešenja, a ne problema. To bi moglo da popravi situaciju.

ZDRAVLJE: Uzdržite se od masne hrane.

JARAC

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Čeka vas zagonetan i težak period koji će potrajati do kraja februara. Imate jasne ciljeve, ali i ​​rizik da izgubite sve. Jedino rešenje je da dobro razmotrite sve što dobijate i gubite ako napravite radikalne rezove. Oni koji menjaju posao i oni koji traže posao mogli bi da se suoče sa velikim izazovima, ali uz dodatni napor i fokusiranost na cilj naći ćete savršen posao za sebe.

LJUBAV: Parove koji su u stabilnoj vezi ovog meseca čekaju divni trenuci. To mogu biti romantične šetnje, sastanci ili zbližavanje jedno s drugim. Jarčevi koji se nadaju povratku bivše ljubavi mogu da budu razočarani. Prilika za obnovu veze postoji, ali ljubav neće biti na duge staze.

ZDRAVLJE: Više vežbajte.

VODOLIJA

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Stari načini, stari trikovi i klasične metode kojima ste se služili na poslu u prethodnom periodu ovog meseca vam neće pomoći. Morate efikasno da radite da bi stvari funkcionisale u vašu korist. Ako ste zaposleni u velikoj firmi, čuvajte se nepredviđenih okolnosti. Takođe, izbegavajte buntovne ljude i one koji su manipulativne prirode.

LJUBAV: Vodolije koje su nedavno raskinule vezu maštaju da se pomire sa bivšom ljubavi. Postoje velike šanse da se to do kraja meseca i ostvari. Motivisani ste da se promenite i da odbacite neke stare navike koje su bivšem partneru ili partnerki išli na živce. Ukoliko ste duže vreme slobodni, velike su šanse da upoznate nekoga ko ima iste poglede na svet kao i vi i zbog koga će vam zaigrati srce.

ZDRAVLJE: Izbegavajte brzu hranu.

RIBE

Foto ilustracija: Telegraf/Shutterstock

POSAO: Ovog meseca možete imati dosta uspona i padova u karijeri. Početkom februara od vas će se očekivati da uložite dodatno vreme i trud na radnom mestu. Ako ste nezaposleni, morate se više angažovati oko potrage za poslom. Planete su dobro aspektovane, pogotovo krajem meseca.

LJUBAV: Slobodne Ribe ili one koje su nedavno raskinule vezu pronaći će simpatiju koja će im u isto vreme biti i dobar prijatelj. To može da bude i neko iz vašeg poslovnog okruženja, osoba koju do sada niste posmatrali kao potencijalnog partnera ili partnerku. Na pragu ste senzualne i strastvene romanse.

ZDRAVLJE: Vreme je za dijetu.

www.astrousluge.com

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)