Ova 3 horoskopska znaka imaće nezaboravan Dan zaljubljenih: Očekuje vas vatromet strasti i emocija

Čak i ako ste singl, zvezde će raditi u vašu korist

Foto: Shuttertock

Dan zaljubljenih je važan dan za pripadnike svih znakova Zodijaka koji su u vezi ili braku i ujedno pridaju veliki značaj praznicima. Ali, dok će neki uživati u poklonima, cveću, čokoladama i romantičnim večerama, drugi će se, nagoveštavaju astrolozi, dosađivati, gledati TV i ponašati se kao da ovaj praznik ljubavi ne postoji.

Ako ćete 14. februar dočekati u singl statusu, verovatno se pitate kako da provedete ovaj dan posvećen romantičnoj ljubavi. Da li čekate da neko da vam neko izjavi ljubav? Ili bi trebalo da posvetite dan sebi, razvlačeći se na kauču uz čašu vina dok gledate film koji podiže raspoloženje? Ili ćete se upustiti u flert?

Sve i da nemate puno očekivanja od Dana zaljubljenih, astrolog Kil Tomas kaže da će pripadnici tri znaka Zodijaka dugo pamtiti 14. februar 2021. godine.

Bik

Foto: Shutterstock

Mars će Bikovima dati energiju i strast, pa će dan koji zaljubljeni proslavljaju kao svoj praznik svim Bikovima dugo ostati u sećanju kao jedan od najlepših dana u ovoj godini.

Ukoliko ste u vezi ili braku, preuzmite inicijativu i prepustite se zanosu. Uživajte sa partnerom u višestrukim zadovoljstvima.

Ako ste sami, ovo je prilika da se javite osobi koja vam se dopada ili da se osvrnete malo bolje oko sebe i vidite kome ste "zapali za oko" - ko zna šta sve iz toga može da se izrodi...

Strelac

Foto: Shutterstock

Osetićete potrebu da se sjedinite sa nekim posebnim. Bez obzira na to da li tražite nekog novog ili već imate "drugu polovinu", sigurno je da ćete na Dan zaljubljenih poželeti da razmenite strasti.

Takođe, sa Jupiterom, planetom sreće i čuda koja "prosipa zlato" tokom celog vašeg života, definitivno ćete se osećati srećno.

Ukoliko ste sami, rizikujte sa sastankom "na slepo", izađite sa prijateljima na neki događaj ili samo izađite iz svoje zone komfora i pošaljite signal osobi koja vam se dopadne na prvi pogled - zvezde će vam 14. februara biti posebno naklonjene.

Jarac

Foto: Shutterstock

Bilo koji horoskopski znak sa rogovima ne samo da ima divlju strastvenu stranu, već je i jedan od najprivlačnijih znakova. Tako će i Jarčevi ove godine za Dan zaljubljenih biti spremni da se prepuste ljubavi.

Venera, planeta lepote i braka, osobama rođenim u znaku Jarca doneće trenutni magnetizam. Bez obzira na to da li ste u vezi ili braku, ili i dalje samujete, 14. februara zasijaćete poput zvezde u očima suprotnog pola.

Mars, planeta strasti, uneće u vaš ljubavni život plamen koji nećete moći tek tako da ugasite. Ali, bićete skloni da se više fokusirate na praktične detalje i da zanemarite ono što vam srce poručuje. Vođeni strašću, osetićete dodatnu odvažnost i hrabrost koji će se preliti i na druge segmente života.

(Telegraf.rs)