DNEVNI HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR: Rakovima slede nove poslovne prilike, Škorpije gube strpljenje

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

foto Pixabay

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće.

www.astrousluge.com

OVAN

POSAO: Jedini način da sve savladate bez većih posledica jeste taj da odredite listu prioriteta. U svakom slučaju kraj dana dočekacete iznureni od posla i kritika. Možda je vreme da razmišljate o promenama u karijeri.

LJUBAV: Možete očekivati da upoznate jednu posebnu osobu i to preko posla. Dogodiće se ljubav na prvi pogled.

ZDRAVLJE: Posvetite se šetnji i druženju s prijateljima, krenite u neke fizike aktivnosti, što će Vam pospesiti zdravlje.

BIK

POSAO: Danas su evidentni nečiji pokučaji da prisvoje Vaše ideje. Zato bi bilo dobro da svoje zamisli i ideje poveravate isključivo proverenim kolegama i saradnicima.

LJUBAV: Zauzeti Bikovi su opterećeni svojim poslovima i problemima pa će tokom dana potpuno zapostaviti partnera. Budite malo i romantični.

ZDRAVLJE: Usredsredite se na nešto što volite i zaboravite negativne misli i dešavanja. Osetljivi ste i sve vidite crno.

BLIZANCI

POSAO: Ovaj dan je za Vas malo teži, jer je nestabilan, a Vi se prvi put susrećete sa nekim problemima. Ako se pokrenete, možete rešiti sve kako treba.

LJUBAV: Iznenadite partnera odlaskom na romanticnu večeru, šetnjom ili bilo čime sto ste nekada zajedno radili.

ZDRAVLJE: Ovaj dan donosi otežanu situaciju što se tiče psihe. Mislite da Vam nista u životu ne ide kako treba i to Vas dodatno opterećuje.

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Bićete uskoro zadovoljni sto ste sačekali da ove poteškoce prođu, jer ovaj dan donosi i nove mogućnosti.

LJUBAV: Nemojte svoje poslovne probleme da prenosite na svoj ljubavni odnos, jer Vam je partner izuzetno osetljiv, a to moze uneti nezadovoljstvo u Vaš odnos.

ZDRAVLJE: Jaki ste i psihički i fizički i moći ćete da se izborite svaki put kada Vam ovakve situacije naiđu.

LAV

POSAO: Često ste skloni da zaboravite sta su Vam glavni prioriteti. Posvetite se nečemu sto Vam prija da radite i odmah ćete dobiti volju i za druge stvari koje su važne.

LJUBAV: Partner misli da ste ljuti na njega, razuverite ga! Razmislite koliko jedno drugom značite.

ZDRAVLJE: Prati vas nesanica i nervoza.

DEVICA

POSAO: Prilično ste hrabri i spremni da se uhvatite u koštac sa svim sto Vam život donosi. Stoga, nemojte odustajati od započetih ideja.

LJUBAV: Izgubili ste motivaciju i volju da se borite, a tome je možda doprineo i Vaš odnos sa partnerom ili osobom koju volite.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

VAGA

POSAO: Ušli ste u novi poslovni ciklus i na polju profesije očekujte neka neobična i prijatna iznenađenja, a naročito ako se bavite nekim javnim poslom.

LJUBAV: Ukoliko je bilo nesporazuma i problema sa osobom koju volite ili sa kojom živite, danas bi trebalo na to da stavite tačku.

ZDRAVLJE: Osetljivi mokraćni putevi.

ŠKORPIJA

POSAO: Odnos sa šefovima će biti bolji i posao ćete doživljavati kao poligon za zabavu i kreativne eksperimente.

LJUBAV: Mogući su nesporazumi sa partnerom, koji će Vas sve manje razumeti.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima.

STRELAC

POSAO: Skloni ste da idealizujete svet oko sebe i da od drugih previše očekujete, a da uopšte nisu u mogućnosti to da ispune.

LJUBAV: Neko od novih kolega Vam posebno prija. Osećate lepiriće u stomaku.

ZDRAVLJE: Potrebno Vam je više sna.

Foto: Pixabay

JARAC

POSAO: Finansije i posao su Vam bitni i skloni ste da pravite analizu i tražite neke svoje greske. Ne opterećujte se onim što ste uradili i ne krivite sebe, jer je to pogubno.

LJUBAV: Pokušajte da izvučete poentu i da vidite šta ste naučili iz prethodnih iskustava. Sa kim god da ste u vezi i šta god da sada činite, bili bi ste u minus fazi, pa stoga pokušajte da ojačate volju.

ZDRAVLJE: Postepeno poboljšanje.

VODOLIJA

POSAO: Komunikacija sa poslovnom okolinoma Vam baš i nije najbolja, jer imate utisak da Vas drugi slabo razumeju.

LJUBAV: Mogli biste da uđete u negativnu emotivnu vezu.

ZDRAVLJE: Osetljivi mokraćni putevi.

RIBE

POSAO: Pričajte sporije i staloženije, ako želite da Vas sagovornici uvaže. Uspećete da ispravite neke nedoumice sa osobama sa kojima ste imali nesporazum.

LJUBAV: Moguće je da Vaša druga polovina ili partner, ima uticaja na Vas, kroz neko sopstevno nezadovoljstvo ili kritiku.

ZDRAVLJE: Opustite se sa dragim ljudima.

Astrolog: Ruža Ružanović

(Telegraf.rs)