Ova 3 horoskopska znaka su pravi srećnici, u januaru ih očekuju neverovatne stvari

Kad planete daruju sreću, one to rade nesebično

foto: pixabay.com

Konačno smo ispratili 2020. godinu i ne preostaje nam ništa drugo do da se nadamo da je ono najgore iza nas.

Osećaj za novi početak budi optimizam kod svih, ali ova tri horoskopska znaka su privilegovana kada je reč o prvom mesecu u godini - januaru.

Jarac

Vaš znak su konačno napustile moćne planete koje su zajedničkim snagama donele ogromnu težinu. Kada dodamo tome da je Sunce obasjalo vaše lično polje, šta drugo možete očekivati osim blagostanja.

Jarčevi će prethodni period pamtiti po ne tako dobrim stvarima, ali budući da se nebo astrološki razvedrilo, sada će ubirati plodove svog ogromnog ulaganja i truda u svakoj sferi života.

Biće potrebno izvesno vreme da se finansijska situacija stabilizuje, ali to u januaru neće biti prioritet. Ulazak u novu godinu, ujedno znači i izlazak iz dugačkog mračnog tunela. Sada je vreme da se prikažete u punom sajaju.

Devica

foto Pixabay

Planeta Mars podstaći će vas da sumirate utiske intimnih veza i odnosa.

Nesumnjivo, napravićete pravi izbor i držati se strateških planova čvršće nego inače. Ovaj stav će primetiti neko ko predstavlja bitnu figuru u vašem životu, a ko se možda do sada držao po strani.

Budući da su vaše polje emocija i ljubavi napustile dve surove planete, otvoriće vam se vrata romantičnih susreta, a ako ste već u vezi ili braku, onda očekujte prijatna iznenađenja. Iskoristite januar i sve što vam on pruža.

Vodolija

Vaš znak će konačno, nakon 12 godina ponovo ugostiti najsrećniju planetu Sunčevog sistema - Jupiter. Ovo je vaše vreme i vreme kada će sve vaše improvizacije i planovi konačno moći da ugledaju svetlost dana.

Dugo ste čekali da biste bili shvaćeni, a oni koji nisu verovali vašim idejama, vreme je da se povuku i odstupe sa svojim gubitkom. Ipak, ne zaboravite na empatiju, jer ponekad, u svom zanosu zanemarite potrebe bližnjih. Januar je vaš mesec, a sreću podelite sa onima koji umeju da cene vaš uspeh.

(Telegaf.rs)