Ne mogu odoleti jedno drugom kad se sretnu: Horoskopski znakovi koji se zaljubljuju na prvi pogled

Ono što vidimo u romantičnim filmovima lako može postati stvarnost

Foto: Pixabay

Ljubav na prvi pogled je nešto što se obično događa u filmovima, a mnogo teže u stvarnom životu. Međutim, zbog specifičnih znakova, ponekad se zvezde poravnaju i sastaju, a ljubav brzo dolazi.

Kada se dva znaka horoskopa brzo kreću u svom romantičnom životu, to znači da su kompatibilni jedni s drugim, i ono što vidimo u romantičnim filmovima lako može postati stvarnost.

Svaki horoskopski znak zaljubljuje se svojim tempom. Za pojedine, kao što su Vodolija i Jarac, strpljenje je vrlina. Sa druge strane, horoskopske znake, koji su otvorenog srca u istinskoj romansi i imaju samopouzdanje da se zaljube na prvu loptu, teško je usporiti, pa njima sledi romantični haos.

Ovan i Lav

Ovnom vlada Mars, planeta povezana sa strašću i agresijom, pa kada primete nekoga, bez straha ga progone. Lav voli biti voljen, pa rado pozdravlja odlučnu pažnju Ovna. Takođe, međusobno se pomažu da brzo prevaziđu povređena osećanja i vole da se ponovo otvore nekome ko ih zavređuje.

Rak i Ribe

Oboje su vodeni znakovi i odgovaraju jedno drugom. Rak je isprva pomalo sramežljiv što se tiče otvorenosti za romantičnu avanturu, ali Ribe ga mogu izbaciti iz svoje školjke zahvaljujući svojoj simpatičnoj i nežnoj prirodi. Veza Riba sa Plutonom, planetom intuicije, omogućava im da zaista spaze Raka kom omogućavaju emocionalnu sigurnost. Rak, s druge strane, želi duboku povezanost i potpunu posvećenost zbog čega se Ribama maštarija ostvaruje.

Vaga i Lav

Ova dva horoskopska znaka su duša zabave, pa postoji velika šansa da njihova ljubavna priča započne kontaktom očima u prepunoj sobi. Njihova veza je harizmatična i oba imaju toplinu i šarm. Jednom kada Lav odluči da nekoga želi, on se ne boji da da sve od sebe, a veza Vage s Afroditom govori da je ovaj znak zaista romantičan, pa se prepušta Lavu.

Video: Ko je pravi parti manijak među horoskopskim znakovima

(Telegraf.rs)