SLATKA ISTINA O JAFICI: Domaća receptura, evropski standardi
Jaffa Crvenka iz Srbije za proizvodnju Jaffice, pravljene po domaćoj recepturi, koristi vrhunsku opremu kompanije NATRA Cocoa&Chocolate iz Španije
Kako se prašina uvek dizala za dobrim konjima, diže se i za Jafficom, iako je još uvek mala, ima tek pet meseci. Jaffica je kupila srca svih ljubitelja čuvenog Jaffa keksa, jednog od najpoznatijih domaćih brendova. Mekana biskvitna osnova, sočni žele od pomorandže, ukusna čokolada, i džepno pakovanje bili su dobitna kombinacija za veliki uspeh proizvoda, koji je na tržište lansiran u novembru prošle godine.
Ideja o Jaffici, nastala u prostorijama kompanije Jaffa Crvenka, se razvijala u prethodne dve godine, a glavni cilj je bio zadovoljenje prepoznate potrebe kod potrošača. Finalni proizvod je predstavljen u novembru, i džepno iskustvo Jaffa keksa iz Crvenke je odmah osvojilo srca potrošača.
Jaffa Crvenka iz Srbije za proizvodnju Jaffice koristi vrhunsku opremu kompanije NATRA Cocoa&Chocolate iz Španije, jednog on najvećih evropskih proizvođača konditora, što je jasno naznačeno na deklaraciji proizvoda. Jaffica je jedinstveni proizvod na našem tržištu, a po dobro čuvanoj recepturi tima tehnologa iz Crvenke proizvodi se u kompaniji Natra čiji su standardi kontrole kvaliteta na najvišem nivou, a primenjuju važeće evropske propozicije kvaliteta HACCP, IFS i BRC.
Kao odgovoran proizvođač Jaffa Crvenka, poštuje sve zakone i pravilnike koji važe za naše tržište i za tržišta na kojima posluje, a odgovornost kompanije leži u tome da se koriste isključivo najkvalitetniji, zdravstveno ispravni i bezbedni sastojci za ljudsku upotrebu, i ne sadrže veštačke boje, arome i genetski modifikovane sastojke.
(Telegraf.rs)