PRDUCKAJTE SLOBODNO: Stigle su gaće koje štite od gasova (FOTO) (VIDEO)

Ukoliko ste osoba koja pati od nadutosti, a ne želite ni da se odreknete svoje omiljene hrane, niti pijete lekove, onda je ovo proizvod baš za vas

Poznato je da pojedina hrana u crevima izaziva nadimanje i gasove, a samim tim i veoma neprijatne mirise. Pasulj, boranija, grašak, soja, sočivo, svež hleb, krastavci, kupus, jaja, crni i beli luk, žitarice, masni mlečni proizvodi kao što su šlag, pavlaka, sladoled... Pri samoj pomisli na ove namirnice mnogima se prevrne želudac, i to u bukvalnom smislu!

Srećom, za gurmane koji ne bi da se odreknu svojih omiljenih jela, a ne žele da njihov prdež špodavi okolinu, postoji rešenje!

U pitanju su “Shreddies Flatulence” gaće, napravljene od specijalnih karbonskih vlakana, materijala nazvanog zorfleks, koje su apsolutno nepropusne kako za zvuk tako i za širenje izdajničkog smrada. Ove gaće prave se u dve boje - crnoj i beloj, u više modela, kako za muškarce, tako i za dame, a jedan par košta 30-40 dolara.

- Zahvaljujući aktivnom uglju u zorfleksu, “Shreddies flatulence” upijaju sve nusprodukte nadimanja i gasova. Miris isparenja biva zarobljen i neutralisan poroznom tkaninom, čija svojstva ostaju netaknuta mnogostrukim pranjem u mašini – kaže se u reklami za ovaj proizvod.

(Telegraf.rs / MyShreddies.com)