NASPAVAJTE SE KO NOJ: Šašavi jastuk za sve prilike (FOTO) (VIDEO)

Sada možete na miru da odremate kad god vam se prispava, gde god to bilo

Ukoliko ste osoba koja voli da malkice dremne u školi, gradskom prevozu, biblioteci, na radnom mestu ili na sopstvenom kauču, onda je ovaj jastuk prava stvar za vas.

Španski dizajneri Kejt-Porsija Kavumara i Ali Ganjavian osmislili su napravu pod imenom “ostrich pillow, što u bukvalnom prevodu znači “nojev jastuk”. U pitanju je udobni štitnik za glavu i vrat, napravljen od specijalnog silikona ispunjenog mikrolopticama, koji vam omogućava da odspavate bilo kad i bilo gde.

Ovaj svojevrsni jastuk lagan je kao pero i nepropusan je za spoljne zvukove, tako da će vam dobro doći kada želite da isključite od sveta na neko vreme. Takođe, on ima moć da priguši i nesnosnu buku hrkača, tako da nećete morati više da se svađate sa svojim partnerom koji nije u stanju tiho da spava.

Jedan nojev jastuk koštaće vas 80 evra, a možete da birate među dve veličine, za odrasle i decu. Ako se rešite da ga nabavite za čitavu četvoročlanu porodicu, zadovoljstvo dremke će vas koštati 250 evra, a na veće količine i podosta manje.

(Telegraf.rs)