KRSTARENJE MEDITERANOM: Za sedam dana posetite dva kontinenta i bar četiri države

Najluksuzniji hotel na vodi nudi vam mogućnost da se svakog jutra probudite u drugoj državi, drugom gradu, na nekoj novoj plaži ili potpuno novom kontinentu

Svako ko je jednom bio na krstarenju poželeće ponovo da doživi tu nezaboravnu atmosferu. Krstarenje brodovima iz flote MSC Cruisesa omogućuje da se doživi sasvim novo iskustvo, sa koga se nose uspomene koje se dugo pamte.

Zamislite najluksuzniji hotel sa svim sportskim i wellness sadržajima. Zamislite sada taj isti hotel kako svakog jutra nudi mogućnost da se probudite u drugom gradu, na drugoj plaži, na drugom kontinentu. Zamislite odmor na kom ćete bez pakovanja i dosadnih transfera za samo sedam ili deset dana obići bar dva kontinenta, bar četiri države, posetiti gradove o kojima se piše u svim turističkim magazinima.

Kako bi vaše putovanje bilo potpuno, organizaciju prepustite timu koji zna šta radi. Big Blue je za sve svoje putnike pripremio grupni polazak na krstarenje Mediteranom. Vaše brige oko organizacije prestaju onog momenta kada se prijavite u neku od naših poslovnica.

Polazak 27. septembar, udobnim letom do Rima, zatim se ukrcavate na brod. A tada snovi postaju stvarnost, MSC Splendida, perjanica MSC flote, bilo da je vaš izbor unutrašnja, prozorska ili kabina sa balkonom, uređenje kabina je na vrhunskom nivou. Brod ima 13 paluba, a mnogobrojni sadržaji čine boravak na brodu nezaboravnim.

(Telegraf.rs)