GRČKA ZA SVE: Kasandra, Sitonija i Atos, tri dragulja poluostrva

Halkidiki i Olimpska regija oduvek su popularni za srpske turiste. Poluostrvo se deli na tri prsta Kasandru, Sitoniju i Atos sa sopstvenim lepotama i jedinstvenim ugođajem za turiste

Grčka je kolevka minojske, helenske, mikenske kulture i jedna od najlepših evropskih zemalja. Njena prestonica Atina ponosno stoji 3400 godina. U samom gradu, kao i u njegovoj okolini, mogu se videti venci i slava velike imperije kao i hramovi posvećeni božanstvima iz antičkih vremena.

Solun je još  jedan u nizu prelepih gradova Grčke i jedna od glavnih luka Balkana. Grad se nalazi između Olimpske regije i Halkidikija i kao takav vrlo je bitan za turizam ove regije.

Big Blue je za svoje goste pripremio hotel Porto Caras Sithonia 5* sa cenom od 65 evra po osobi sa uslugom All inclusive i hotel Kasandra Palace 5* sa cenom od 51 evra po osobi sa uslugom polupansion.

Za one koji žele da se malo izmeste od dešavanja tu je Danai hotel and SPA 5* u oblasti Pirije, cena je od 37 evra po osobi sa uslugom polupansiona. Grčka vas čeka i ove godine, na vama je da izaberete najbolju ponudu za vas. Topla sezona počela je 15.maja i traje sve do kraja septembra, a svaki period je priča za sebe.

(Telegraf.rs)