MAJORKA: Peščane plaže, tirkizno more i nezaboravan provod

Voleli biste da ovog leta uživate na plažama pokrivenim belim peskom, da se kupate u tirkiznom moru, tokom dana se odmarate a uveče izlazite u noćni provod? Majorka je pravo mesto za vas...

Majorka, srce balearskog arhipelaga, nalazi se u okruženju Menorke i Ibice. Poznata je po peščanim dugim plažama, toplom moru i vrlo prijatnoj klimi, sa čistim i suvim vazduhom. Glavni grad Palma de Majorka je centralno mesto najpopularnije turističke oblasti.

Gradovi i hoteli se nižu jedan do drugog, a promenadom koja se pruža duž obale može se obići čitava oblast. Plaže su od čistog prirodnog belog peska, prošarane palmama. Zapljuskuje ih tirkizno more koje je mirno i toplo za kupanje, od ranih prolećnih do kasnih jesenjih dana.

Kao i svaka druga destinacija, i Majorka ima jasno definisane gradove za provod kao sto je Magaluf, mesta za mondenski turizam kao što su Iljetas i Kala Major, mesta porodičnog odmora Kala Vinjas i Plaja de Palma.

Deca do 12 godina ostvaruju pravo na popust u hotelu. Svi aranžmani uključuju avio-prevoz, transfere prema programu, smeštaj u hotelu i usluge predstavnika.

Big Blue se pobrinuo da svi putnici imaju servis predstavnika, tako da po sletanju na aerodrom profesionalna služba vodiča će vas odvesti do hotela i sve vreme boravaka brinuti o vama. Tu su da podele lepe trenutke i na fakultativnim izletima kojih na Majorci ima za svačiji ukus.

(Telegraf.rs)