Bikini depilacija bez bola

Biti žena znači uvek biti sređena, čiste kose, lepih noktiju, u ispeglanoj odeći i uredno depilirana. U svemu tome žene uživaju, ali s vremena na vreme svaka dama zavidi muškarcima na njihovoj slobodi i opuštenosti, naročito pred neki bolni tretman

Lepo je biti žena, ali istovremeno i bolno. Dame uživaju u tretmanima lepote, međutim, s vremena na vreme dođe do zasićenja. Nekada zaista zavide muškarcima na njihovoj opuštenosti i blagostanju koje im je po prirodi dato. S druge strane, žena nikada ne sme da se opusti i uvek mora da bude sređena kako bi bila prihvaćena, najpre kod same sebe, a potom i u društvu, naročito muškom.

Sa svim tim su se pripadnica lepšeg pola odavno pomirile, ali nekada bi najradije izbegle bolne tretmane poput bikini depilacije. Tada požele da ništa od toga ne moraju da rade. Požele da budu muško. Međutim, izbora nema i kada ste već u ženskoj koži, morate uvek da budete na visini zadatka. A kada već pričamo o depilaciji intimne regije, bolna jeste, trpeti morate, ali evo nekoliko trikova koji će vam umanjiti bol.

Ukoliko ste baš nervozni zbog tretmana možete da popijete aspirin ili brufen sat vremena pre depilacije kako biste umanjili osećaj boli. U salonu obavezno kažite ako koristite neke lekove.

Puna dva dana nakon depilacije obavezno izbegavajte velike treninge, znojenje i usku odeću, jer to može da dovede do nastanka bubuljica, naročito kada je kombinacija znoja i sintetičke odeće u pitanju.

( T.M. / haber.ba )