ZABORAVITE NA MLEKO: Za savršenu kajganu potreban je mnogo jeftiniji sastojak

Neverovatno ih je lako napraviti i nisu skupa - zbog toga su jaja omiljena namirnica mnogih

Ako uživate u jajima i redovno pravite kajganu, onda će vas ovaj neverovatno prost trik ostaviti bez daha.

Na +40 u Srbiji može baš sve, pa čak i da se isprže jaja bez struje (VIDEO)

Stavite samo 2 kapi ove tečnosti na majonez i istog trenutka ćete znati da li je prirodan

Kajgana bi trebalo da bude lagana i pufnasta, a mnogi misle da će to postići dodavanjem mleka, međutim, jedan mnogo jeftiniji sastojak je ključ za savršeno spremljena jaja.

Umesto da dodajete mleko ili pavlaku u izmućena jaja, dodajte malo kisele vode.

Zašto je kisela voda bolja?

Kada sipate izmućena jaja u tiganj, zvog vreline će mehurići u kiseloj vodi početi da se šire i samim tim učine jaja laganijim i pufnastijim.

A zbog toga što kisela voda nema miris, ukus niti boju, na kraju vam samo ostaje tanjir savršeno spremljene kajgane.

(Telegraf.rs)