Stvar koju REDOVNO RADITE da bi vam doručak bio UKUSNIJI ga čini NEZDRAVIM i OPASNIM po vašu liniju

Dodavanjem samo jednog začina možete eliminisati sve nutritivne vrednosti nekog obroka

Doručak je najvažniji obrok u toku dana, jer obezbeđuje organizmu sve potrebne hranjive materije. Bez njega metabolizam će se usporiti i nećemo imati energije da izguramo dana. Zbog toga je važno da ono što jedete ujutru bude hranljivo i bogato mineralima.

 Šta nikako ne smete da jedete na prazan želudac jer tada pravi haos u organizmu

ČINI ČUDA ZA LINIJU: Doručak od 50 dinara skida salo sa stomaka

Nikad ukusniji omlet koji se sprema za 5 minuta i topi kilograme zahvaljujući jednom sastojku

Postoji toliko ukusnih i delikatnih obroka kada je doručak u pitanju. Na Internetu možete da pronađete brojne stručnjake, koji preporučuju hranljive namirnice sa malom količinom ugljenih hidrata. Ali, postoji jedna stvar koju stalno radimo i možda iz neznanja pravimo naš doručak nezdravim. Možete li da pogodite koja je to greška?

Dodavanjem začinai dodataka u vidu soseva možete eliminisati nutritivne vrednosti obroka. Uobičajeni začini poput kečapa i majoneza možda daju hrani poseban ukus, ali zapravo sadrže velike količine soli i šećera. Često preterujemo i stavljamo više ih u obrok više nego što bi trebalo.

Ako tražite ukusni preliv za vaš obrok, odlučite se za nešto što je sveže, sa malo kalorija, soli i šećera.

(Telegraf.rs)