Ceo život ga POGREŠNO spremate i UNIŠTAVATE UKUS - evo kako se zaista pravi PIRE KROMPIR!

Ceo život pogrešno spremate pire krompir

Većina nas skuva krompir, procedi ga i onda doda mleko ili puter pre nego što sve izmeša i izgnječi. A onda uživamo u ukusu, međutim, jedan kuvar tvrdi da na taj način zapravo uništavamo sav ukus.

Evo zašto odmah treba da prestanete da ljuštite povrće

Ovu hranu nikad ne smete da podgrevate: Zapamtite dobro ovaj kratki spisak

Međutim, poznati kuvar Tajler Florens ktvrdi da ova proverena tehnika uništava ukus pire krompiru.

"Krompir ima vrlo delikatnu, predivnu mineralnu crtu ukusa, a kada ga kuvamo u vodi i potom je iscedimo, bukvalno bacamo i njegov ukus", objašnjava Florens.

On preporučuje da krompir prvo isečemo na komade i potom kuvamo u mleku ili puteru kako bi upio sav ukus.

(Telegraf.rs)