HOROSKOP ZA 15. FEBRUAR: Bikovi, krenite u osvajanje! Rakovi, imate sve uslove da budete srećni!

Horoskop za sredu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

www.astrousluge.com

OVAN

Razmišljate o tome da počnete da pravite velike i drastične promene, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Ukoliko ste u braku mogući su manji konflikti sa voljenom osobom. Ponekad ste jednostavno oboje preterano napeti. Mogući su problem sa stomakom.

BIK

Možete da očekujete pozitivnu poslovnu saradnju sa Škorpijom. Očekuje vas prilika da poboljšate svoju zaradu. Ostavljate utisak na osobu koja vam se dopada. Konačno se može reći i da je ona vas primetila. Sada imate priliku da je osvojite. Odlično ste raspoloženi!

BLIZANCI

Postoje stvari koje morate rešiti. Nemojte da bežite od odgovornosti. Vreme je da platite neke stare dugove. Na vama je da pokažete svom partneru da se na vas može osloniti i kada sunce sija i kada pada kiša. Uvek ste tu za nju. Mogući su problemi sa holesterolom.

RAK

Možete da očekujete veoma uspešan dan ako budete bili spremni da se posvetite svom poslu do maksimuma. Otvoreno pokazujete svoje emocije i nemate šta da krijete. Očekuje vas veoma zanimljiv dan u kom ćete se osećati voljeno i obožavano. Moguće je da ste malo umorni.

LAV

Razmišljate o nekim idejama koje ste ranije imali ali ih niste realizovali. Sada imate priliku da neke stvari promenite. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete priliku za neobavezan flert sa nekom neobičnom osobom. Problemi sa nesanicom su mogući.

DEVICA

Možete da očekujete veoma pozitivnu poslovnu atmosferu. Pred vama će biti prilika da ostvarite neke važne promene. Spremni ste za nova dešavanja na ljubavnom planu. Nova poznanstva i nove ljubavi su na pomolu! Poradite na boljoj koncentraciji.

VAGA

Možete da očekujete priliku da obavite zadatke koji su vam dati, bez ikakvih grešaka. Nadređeni će biti zadovoljni. Uživate u zajedničkim trenucima koje provodite sa voljenom osobom. Očekuje vas jako lep dan za ljubav. Bavljenje sportom bi vam prijalo.

ŠKORPIJA

Pokazaćete koliko ste snalažljivi i iskusni u svom poslu. Možete da očekujete divljenje od strane saradnika. Uživate pored voljene osobe i znate da je ona prava za vas. Nemate nikakve dileme kada je u pitanju vaše emotivno polje. Moguće je da treba da menjate neke navike.

STRELAC

Važno vam je da se pokažete u najboljem svetlu u svom poslovnom okruženju. Na vama je da date svoj maksimum. Trenutno vam prija da budete sami. Niste u potrazi za novim ljubavnim uzbuđenjima. Zadovoljni ste sami sa sobom. Potrebno je da više vežbate.

JARAC

Tražite način da ostvarite bolju zaradu. Za sada niste pronašli ono što ste očekivali ali ostajete uporni. Lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom. Danas vam jednostavno nije preterano povoljan dan za komunikaciju. Sutra će biti bolje. Skloni ste alergijama.

VODOLIJA

Možete da očekujete prilično mirnu situaciju na poslovnom planu. Ne očekuju vas bilo kakve veće promene. Ako želite da osvojite osobu koja vam se dopada današnji dan je veoma povoljan. Na vama je da preuzmete inicijativu i napravite prvi korak! Mogući problemi sa osetjivom kožom.

RIBE

Povedite računa o tome da izbegnete moguće nesporazume koji se mogu desiti na poslovnom planu. Nema potrebe da pred partnerom glumite bilo šta. On vas poznaje jako dobro i svaka vaša reakciija je unapred predviđena i pročitana. Pluća su vam osetljiva.

Astrolog: Ruža Ružanović

Rešite test i saznajte sve o svojoj ličnosti.

(Telegraf.rs)